Persondatapolitik - Ganesh By Ravn Persondatapolitik - Ganesh By Ravn

PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK OG COOKIES

Ved at benytte www.ganeshbyravn.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

For at kunne handle på www.ganeshbyravn.dk skal du som minimum oplyse:
Navn                                                                                                               
Adresse                                                                                                     
E-mail
Telefonnummer

Når du køber online på www.ganeshbyravn.dk, eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler og lagrer vi dine personlige oplysninger. Det er dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre hurtigst muligt, men også så siden fremover automatisk indtaster dine oplysninger, hvis du er en tilbagevendende kunde hos os.
 
På www.ganeshbyravn.dk indsamler vi desuden statistik om, hvilke områder af websiden vores brugere besøger. Disse data bliver ikke indsamlet for den enkelte bruger. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.ganeshbyravn.dk, og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site.
 
Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websiden. Den information du deler med www.ganeshbyravn.dk er fortrolig. Oplysningerne videregives eller sælges ikke til en 3. part. Vi videregiver dog de nødvendige oplysninger til fragtfører for at kunne levere dine varer, ligesom vi i tilfælde af mistanke om bedrageri, ved lov er forpligtet til at videregive oplysningerne, til politiet. Begge dele vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.
 
Når du handler på www.ganeshbyravn.dk er dine informationer sikre. Vi kommer aldrig til at se dine kreditkortoplysninger, da alle transaktioner foregår gennem Stripe, som er et 3. partsbetalingssystem.

Personoplysningerne registreres hos www.ganeshbyravn.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige på www.ganeshbyravn.dk er Ganesh by Ravn.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Når du handler hos os, oprettes et login til dine online kvitteringer, dine personlige oplysninger samt ordreinformationer og disse vil ikke blive slettet, medmindre du anmoder os om det.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os: webshop@ganeshbyravn.dk.

Hos www.ganeshbyravn.dk har vi en klar politik for behandling af dine data for at hindre ethvert misbrug af dine informationer.

www.ganeshbyravn.dk er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

HER KAN DU LÆSE OM DINE RETTIGHEDER VED KØB ONLINE
E-handelsfondens Forbruger Hotline kan kontaktes, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med et køb på en netbutik.
 
ØNSKER DU AT KLAGE OVER DIT KØB ONLINE
Hvis du vil klage over dit køb online, skal du rette henvendelse til: webshop@ganeshbyravn.dk eller på telefonnummer 2344 0721.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hud, Toldboden 2, 8800 Viborg, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

HOSTING

www.ganeshbyravn.dk hostes af www.acrovo.com. De leverer den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data gemmes via www.acrovo.coms datalagring, databaser og den generelle Acrovo applikation. De lagrer dine data på en sikker server bag en firewall ved Simply.com.

 

ÆNDRINGER AF DISSE AFTALEVILKÅR

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre vores aftalevilkår, hvorfor du bør gennemse dem jævnligt. Ændringer og afklaringer træder i kraft umiddelbart efter, de er blevet offentliggjort på webstedet.

Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne politik, får du besked om, at den er blevet opdateret, så du er klar over, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke forhold, om nogen, vi bruger og/eller offentliggør dem.

Hvis vores butik opkøbes eller lægges sammen med en anden virksomhed, overføres dine oplysninger til de nye ejere, så vi fortsat kan sælge produkter til dig.

Up

Velkommen til Ganesh by Ravn

Mit univers, hvor jeg vil inspirere dig. Jeg vil indvie dig til en mere holistisk verden med afsæt i yoga, reiki og ayurveda, som jeg selv
værdsætter og bruger i min dagligdag. Jeg tilbyder yoga undervisning, reiki behandlinger samt en webshop med en relation dertil.
Webshoppen indeholder gode og lækre produkter, som kan være med til at forsøde dit liv.