FEDTFRYSNING

Frys eller smelt uønsket fedt væk

Lokal behandling af uønskes fedt

Tilbud - 50 procent på første behandling

Gælder kun første behandling - noter "50 procent" i kommentarfeltet.

CRYOLIPOLYSIS

Fedtfrysning er en non-invasiv og effektiv måde at fjerne det uønskede fedtvæv på.

CTN’s Cryolipolysis leverer præcist kontrolleret afkøling målrettet mod fedtcellerne under huden. Under behandlinger bliver fedtcellerne krystalliseret (frosset), hvorved de ødelægges gradvist og bliver udskilt via kroppens naturlige udskillelsesprocesser igennem dit lymfesystem.

Nedbrydningen af fedtcellerne forløber over flere uger og derfor kan det endelige resultat først ses efter 8-12 uger fra første behandling. 

Det er nødvendigt med 2-4 behandlinger af samme område. Ved små fedtdepoter vil 1 enkelt behandling være tilstrækkeligt. 

Ca. 20-25 % af de behandlede fedtceller vil blive udskilt i lymfesystemet. Det er vigtigt, at du selv efter hver behandling massere det givne område 2-3 gange dagligt samt drikker rigeligt med vand for at hjælpe udskillelsesprocessen og for at opnå de bedste resultater.

Hos Ganesh by Ravn benyttes lipolaser inden fedtfrysningen. Dette medvirker at fedtcellerne bliver ustabile, som resultere i et resultat helt op til 10 % bedre end uden lipolaseren.

CRYOLIPOLYSIS

BEHANDLING

Før et behandlingsforløb skal der foretages en konsultation (gratis) for at sikre det optimale forløb til dig. 

Det er ikke alle hvor fedtfrysning er det optimale, da fedtfrysning kræver en vis mængde fedt. Hvis du ikke er egnet til fedtfrysning kan Ganesh by Ravn tilbyde smeltning af fedtcellerne med en lipolaser.

Hos Ganesh by Ravn har vi mulighed for 4 påsætninger under en behandling. Alt efter hvilke områder du ønsker, er det ikke altid optimalt med alle 4 påsætninger.

Alt efter hvilke områder du ønsker kan din behandling tage op til 90 minutter.

LIPOLASER

LIPOLASER

Lipolaser er en non-invasiv slankebehandling som sikkert fjerner de stædige fedtdepoter, som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipolaser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

Lipolaser giver omgående og effektiv fedtreducering som er 100 % smertefrit. Lipolaser er en laser energi behandling, hvor en Lipolaser (koldlaser) udsender signal til at stimulere fedt cellemembraner , hvor i koldlaseren med dens gennemtrængelighed får cellerne til at frigive deres runde og intracellulære fedt, som bliver udskilt via kroppens naturlige udskillelsesprocesser (lymfesystemet).

Behandlingen kan ikke stå alene det er vigtige at du dyrker motion, drikker rigeligt med vand og foretager en livsstilsomlægning for ikke at fylde dine fedtdepoter igen.

Motion umiddelbart efter behandlingen er optimal for at sætte kan i dit lymfesystem. Alternativt kan du benytte CRYO.

Lipolaser

BEHANDLING

Lipolaser kan stå alene eller udføres sammen med fedtfrysning. 

I kombinationen med fedtfrysningen bruges lipolaser de første 10 minutter på de valgte områder for at forvirre fedtcellerne og gøre dem ustabile, hvilket resultere i et resultat på op til 10 % mere effektivt end fedtfrysningen alene.

En behandling alene med lipolaser på de valgte områder tager 35 minutter. Efter de første 10 minutter vil fedtcellerne begynde at smelte og udskilles i vores lymfesystem.

Det anbefales som minimum et forløb på 10 gange, før du kan se et ordentlig resultat. Under et forløb vil du skulle have 2-3 behandlinger om ugen for at opnå de bedste resultater.

FEDTFRYSNING

Fedtfrysning kan ikke stå alene. Det er vigtigt du selv tager ansvaret og får masseret de behandlede områder for at sikre at de døde fedtceller udskilles gennem dit lymfesystem.

Du skal huske at drikke rigeligt med væske.

Du skal foretage en livsstilsomlægning for ikke at tage dine fedtceller på igen.

Du kan med fordel mellem dine fedtfrysninger hjælpe processen endnu mere ved at gøre brug af vores lipolaser, infrarød sauna og CRYO.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale