KROPSTERAPI

Body-SDS forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

Intet er for stort eller småt

Julia 1

KROPSTERAPI

KROPSTERAPI ER BODY-SDS

Body-SDS står for Body Self Development’s system.

Selve Body-SDS behandlingen er baseret på anerkendte teknikker, som forskellige massageteknikker, åndedrætsteknikker, aku- og zonetryk, mobiliserende led frigørelser og eventuelt samtaleterapi, der tilsammen udgør et effektivt værktøj til at afhjælpe de gener, som det moderne menneske kan få, når en travl hverdag skal hænge sammen, og både stress og smerter i kroppen kan være hyppige.

Der er i dag en mere og mere udbredt opfattelse af, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Og det er netop i denne opfattelse, Body-SDS tager sit udgangspunkt i. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis.

Fokus i Body-SDS behandling ligger på at løse årsagerne og ikke blot behandle symptomerne. Body-SDS arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

Body-SDS styrker kroppen til at kunne restituere og dermed helbrede sig selv. Behandlingen er medicinfri, foregår på en briks og kræver ikke lange forløb med genoptræning eller psykologisk samtale.

Body-SDS forener krop og sind gennem et holistisk syn på mennesket – men er på ingen måde mystisk.

kropsterapi

BEHANDLINGEN

Body-SDS behandling starter med en indledende samtale, hvor du fortæller om, hvilke fysiske eller psykiske problemstillinger, du har. 

Behandlingen foregår med guidet åndedrætsteknik og en dybdegående og pulserende massage af hele kroppen samt aktivering af kredsløbet og lymfesystemet som understøtter kroppens evne til at helbrede sig selv. Denne åbning tillader kroppen at komme af med de ophobede affaldsstoffer, så du får mere ud af den handling.

Mange oplever en følelse af indre ro og større kropsbevidsthed efter en eller flere behandlinger med Body-SDS behandling.
Ved briksen er der stort fokus på at møde dig, ”hvor du er” og hjælpe dig med at nå dine mål.

Du vil opleve selv at være en aktiv del i behandlingen, og når du mærker udfordring, bliver du guidet i din vejrtrækning. Kun ved at trække vejret rigtig kan kroppen give slip, hvad end det drejer sig om, en spænding eller en følelse.

Behandlingen rundes af med en kort samtale, hvor eventuelle følelser og oplevelser, der er dukket op under behandlingen, bliver talt igennem. Der kan forekomme ømhed og træthed, som forsvinder i takt med du får hvilet ud. Husk at drikker rigeligt med vand efter behandlingen.

Julia 2

KROPSTERAPI

EFFEKTEN AF KROPSTERAPI

Body-SDS har god effekt i behandling af blandt andet:

 • Rygproblemer
 • Skuldersmerter
 • Knæproblemer
 • Hovedpine/migræne
 • Stress
 • Angst
 • Piskesmæld
 • Gigt
 • Fordøjelsesproblemer
 • Muskelskader
 • Tennisalbue
 • Hælspore

Behandlingen giver ro i sindet, skaber flow og mere energi i kroppen.

Du vil opleve og få med hjem en større kropsbevidsthed, fordi Body-SDS hjælper dig med at genfinde forbindelsen mellem din krop og din psyke – du begynder at mærke dit indre jeg, som gør dig bedre til at navigere og træffe de rigtige valg for dig.

DIN BEHANDLER

Du behandles af skønne Julia med de mest fantastiske hænder. Foruden kropsterapeut er Julia yogalærer og uddannet psykolog ved Institution af Sociale Relationer i Moskva.

Julia er inspireret af, hvordan krop, sind og sjæl kan tale sammen. Hvordan vi gennem bevægelse kan skabe forbindelse mellem krop og sind. Hvordan vi gennem forbundethed til os selv og hinanden kan skabe mere flow i livet.

At arbejde med mennesker igennem Body-SDS giver Julia stor mening i hverdagen, igennem kombinationen af at have indføling med mennesket og at kunne hjælpe en person så langt som muligt med en udvikling indenfor de fysiske og psykiske udfordringer, der måtte være.

Julias mål er at skabe et rum med tillid, hvor hver eneste person kan udforske hvem de er – både på briksen og udenfor, i verden.

Spar 50% på alle behandlinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale