Om mig

Jeg lærer af livet og livet af mig

MIN MISSION

Jeg har et ønske om at sprede mere feminin energi i vores meget maskuline verden. Det er som om at alt efterhånden handler om at stræbe efter mere og at mere vil have mere. Jeg vil gerne være med til at skabe mere balance og ro i en hektisk hverdag. Jeg har personlig selv været gået ned med stress midt i en graviditet og efterfuldt fået en autoimun sygdom i form af forhøjet stofskifte. I den forbindelse begyndte jeg min egen personlige rejse med min krop, sind og ånd. Jeg fandt langsomt ud af hvad der påvirker mig som helhed og jeg er fortsat i denne læring. Jeg tror på det hele menneske og jeg tror på at vi hver især kan være med til at skabe bedre vilkår for os selv, vores krop og vores sind.

Når vi kan formå at gøre det ved os selv, kan vi spræde det til vores nære og kære, vores familie, vores børn. Men hvis ikke vi selv kan, så kan vi hellere ikke give det videre. Vi kan længe lade som om, men det er der ingen, som bliver lykkerlige af og det er som real også kun i en begrænset periode det kan stå på. Når jeg engang forlader dette liv, så er min mission at have fået noget ud af hver enkelt dag – simpelhen ved at tage en dag af gangen. Ganesh by Ravn blev skabt i min rejse med mig selv under min yoga uddannelse i 2020. En dag under en Reiki behandling stod det klart for mig at jeg skulle springe ud i det og at Ganesh skulle være med på min vej for at række ud efter det søde i livet og fjerne mine forhindringer.

Minna Ernebjerg Ravn

Jeg har taget en 200 timeres Yoga Alliance certificeret uddannelse hos Kula Yoga i Værløse – det er en af de bedste ting jeg har gjort for mig selv. Jeg har taget Reiki 1 hos Reikimester, Myanne Luxn, som er Reiki Alliance certificeret – det er den bedste gave jeg har givet mig selv. Jeg har senest tilføjet et spirituelt certifikat mere til min samling – Livsalig – en skøn blanding af mange forskellige aspekter inden for det spirituelle samt faktuelle univers. Jeg har valgt at tilføje CRYO og infrarød sauna til min business da det er en holistisk påvirkning af kroppens egne processer. Jeg har valgt at åbne en webshop/butik for at tilbyde jer alle de lækre produkter som jeg selv benytter i min dagligdag og som er med til at forsøde mit liv. Jeg er ved at fordybe mig i den æteriske olie verden og glæder mig til at dele mere med jer herom i fremtiden. 

GANESH

Den elefanthovedet gud

Ganapati er et andet navn for Ganesh. På sanskrit betyder Guna ”en samling af energier, relationer eller alliancer” og Pati betyder ”Herre” eller ”Konge”. Tilsammen kan det oversættes som ”Herren over alle energier” eller ”den bevidsthed der samler og holder alle energier ind i en enkelt kraft”. Den Ganapati eller Ganesh energi inden i os alle, er en magnetisk kraft det trækker alle forskellige komponenter sammen til en helhed. Vi vil alle gerne være vores egen herre og derved herre over alle vores energier. Derfor vil vi gerne aktivere Ganesh energien inden i os selv. Energien kan vækkes i alle og dette kan gøres ved at kigge på alle aspekter af os selv og ikke kun den del du bedst selv kan lide. Det er vigtigt, at vi accepterer os selv, som vi er og invitere hele vores liv velkommen og anerkender, at alle vores kapitler i livet har været med til at forme os og skabe os til en helhed.

Ganesh er en indisk gud som tilbedes af mange, men essensen er ikke at han er en gud, men energien han repræsentere, for den kan vi alle relatere os til. Ganesh er i hinduismen søn af Shiva og Parvati. Der er mange forskellige historier om, hvordan Ganesh fik sit hoved. I den, der nok er mest almindelig kendt, blev Ganesh skabt af hans moder Parvati, mens hans fader Shiva var borte fra landet. Da Shiva vendte tilbage, fandt han Ganesh vogtende sin moder, Parvati, og da Ganesh ikke ville lade ham gå ind i badet, mens Parvati var derinde, skar han Ganeshs hoved af. Da Parvati fortalte Shiva, at Ganesh var deres søn, gik Shiva ud og bad alle dyrene om at give deres hoved til Ganesh. Kun elefanten sagde ja, og Shivas gave til elefanten til gengæld var enorm visdom. Ganesh er afbildet med et elefanthoved, med store øre, en knækket stødtand og en stor rund mave. Han har fire arme og det variere lidt hvad han holder i hænderne på de forskellige afbildninger af ham, men i en holder han ofte en skål med en form for dessert, og i en holder han en Ankusha, hvilket er et våben og en Pasha, som er et reb i en anden.

Der er altid en hånd fri som er placeret i Abhaya Mundra.

Ganesh har et ry for at kunne fjerne alle vores forhindringer, hvilket repræsenteres at våbnet i hans hånd. Med våbnet kan han fjerne og skære igennem de forhindringer vi måske måtte opleve. Primært vil Ganesh fjerne de ”vægge” og “skjolde” vi holder foran os, med hans søde natur. Ganesha er nemlig utrolig mild. Han søger altid efter det søde og rare i livet, hvilket er repræsenteret med noget sødt i hans hånd. Ofte på statuerne og afbildningerne af ham twister hans snabel sig over mod den søde skål. Udover at være twistet og sigtet mod det søde i livet, repræsenterer Ganesh’s snabel også alt det twistende og drejende i vors livet, især måden hvorpå vi må twiste og dreje os selv før vi fuldt kan træde ind i vores sande og alsidige natur.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale