Reiki

Krop, sind og ånd er tre dele af en helhed, der aldrig er stærkere end sit svageste led.

Kom med åbent sind

Reiki-nummer-1

REIKI USUI SHIKI RYOHO

REIKI BETYDER "UNIVERSAL ENERGI"

Reiki er japansk. REI betyder “Universel” og KI betyder “Livsenergi”, tilsammen er det “Universal Livsenergi”. Usui Shiki Ryoho er Usuis oprindelige metode, som er den oprindelige metode.

Reiki healing er brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing. Reiki udøves ved at en indviget i Reiki lader den universale livsenergi løbe gennem ens egen krop og ud gennem hænderne direkte ind i en selv eller en anden. Dette sætter en naturlig healings proces igang som ofte skaber ekstraordinære resultater som kan være forskellige fra gang til gang og person til person.

Alle kan blive indviget i Reiki og derved udøve Reiki på sig selv eller andre.

I vores vestlige kultur har vi en tendens til at tage et quick fix for at “helbrede” vores krop, f.eks. en hovedpinepille, som lindring af en hovedpine. Reiki hjælper det hele menneske, da der arbejdes med krop, sind og ånd på samme tid. Healing handler om helheden, derfor krop, sind og ånd samtidig. Alle tre er lige vigtige for vores samlede helbred, generelle livsenergi og evne til at navigere mod vores eget dybere formål med livet. Krop, sind og ånd er tre dele af en helhed, der aldrig er stærkere end sit svageste led.

Ayurveda og yoga går hånd i hånd og kan være en hjælp med på vejen til at se på det hele menneske.

Reiki, ayurveda og yoga arbejder alle med krop, sind og ånd og er derfor fede at kombinere.

REIKI BEHANDLING

Du kan aldrig få for mange Reiki behandling eller for hyppige. Er du interesseret i en Reiki behandling vil jeg klart anbefale mindst 5 i træk. Grunden til dette er for at hjælpe den universelle livsenergi til at integrerer sig i dit system. Ofte vil det være den 5 behandling som virkelig rykker. Den bedste effekt med Reiki opnås når behandlingerne ligger maksimalt med en uges mellemrum, men den bedste effekt vil være at få de første 5 behandlinger 5 dage i træk.

Er du interesseret i at hører nærmere om Reiki eller bestille en tid til din nye investering i dig selv, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte mig.

Børn t.o.m. 12 år behandles til halvpris

1 behandling

Til dig som er nysgerrig og gerne lige vil afprøve en enkelt behandling for at mærke effekten. Pris 1.200 kroner. 

5 behandlinger

Til dig som virkelig vil mærke en effekt og er klar til en forandring i din krop, sind og ånd. De 5 behandlinger gives i træk med maksimal 1 uges mellemrum. Pris 4.500 kroner, spar 1.500 kroner (900 kroner per gang).

10 behandlinger

Til dig som vil give dig selv den bedste gave i livet. 10 behandlinger, hvor 5 gives i træk med maksimal 1 uges mellemrum og de resterende efter dig eget behov. Pris 8.000 kroner, spar 6.000 kroner (800 kroner per gang).

DET PRAKTISKE

Reiki behandlinger foregår i min klinik, som er beliggende i Jyllingecentret 12D, 4040 Jyllinge.

Hver Reiki behandling tager i sig selv 1 time og 15 minutter, men du skal afsætte 2 timer, så du lige kan ankomme og komme ordentlig ud af døren igen. Derudover vil der være en samtale forbundet med behandlingen, før og efter.

Ønsker du ingen samtale, så kontakt mig for pris på behandling uden dette.

Under behandlingen har du tøj og et tæppe på. Jeg vil under behandlingen have mine hænder på din krop uden på tæppet.

Hvis du er interesseret i behandling i eget hjem, så kontakt mig for transport prisen. 

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale