Mine services - Ganesh By Ravn Mine services - Ganesh By Ravn

MINE SERVICES

Mine services er inden for yoga, reiki og ayurveda. Jeg tilbyder yoga undervisning til alle, store som små, begynder som øvede. Jeg tilbyder reiki behandlinger til alle med interesse i den universielle livs energi. Jeg har en side omkring Ayurveda, som jeg synes er sammenhængende med yoga og reiki. Jeg er selv enormt fasineret af ayurveda, yoga, reiki og ayurveda er en stor del af mit eget liv.

YOGA STUDIO

Ultimo oktober 2021 åbner jeg yoga studio i Jyllingecentret 45 i 4040 Jyllinge med flere hold om ugen. Det vil være yoga for alle med stor forkus på aligment i alle stillingerne (asanas). Begynder, øvet og de nysgerrige er mere en velkomen.

På sigt vil der også vil blive åbnet for hold med den populære FeetUp hovedstandsstol, så alle kan være med på inversions.

I løbet af 2022 vil jeg videre uddanne mig inden for Yin yoga og børne yoga, så der kan komme endnu flere hold.
 
Alle mine uddannelser vil være indenfor Yoga Alliance.

 

Up

Velkommen til Ganesh by Ravn

Mit univers, hvor jeg vil inspirere dig. Jeg vil indvie dig til en mere holistisk verden med afsæt i yoga, reiki og ayurveda, som jeg selv
værdsætter og bruger i min dagligdag. Jeg tilbyder yoga undervisning, reiki behandlinger samt en webshop med en relation dertil.
Webshoppen indeholder gode og lækre produkter, som kan være med til at forsøde dit liv.