Shop

Udvalget på shoppen er nøje udvalgt specielt til dig fra mig

Fri fragt ved køb over 499 kr.

AYAIDA

Drikkeflaskerne fra Ayaida er perfekte til dig, der ønsker at have enten kolde eller varme drikke med på farten. En Ayaida drikkeflaske kan nemlig holde dine drikkevarer kolde i helt op til 24 timer, mens den kan holde dem varme i op til 12 timer. Ayaida drikkeflasker er dog ikke blot praktiske – de er ligeledes utroligt flotte. Her på siden finder du Ayaida termo flasker i flere forskellige farver samt smukke genanvendelige sugerør. Med andre ord: er du på udkig efter en Ayaida flaske? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Gå endelig på opdagelse i udvalget allerede i dag – vi lover, at du ikke bliver skuffet!

Viser 1–12 af 27 resultater

Hvem er Ayaida?

Ayaida er et dansk brand, der ønsker at kreere produkter med omtanke for miljøet. Hele tankegangen bag Ayaida er nemlig at tænke på vores næste samt de muligheder og begrænsninger, der måtte være for de næste generationer, hvis det store forbrug blandt befolkningen fortsætter uden omtanke. Dog kombinerer Ayaida ligeledes design, funktionalitet og elegance i alle deres produkter. Desuden er formålet med alle produkterne det samme: de skal være med til at lette vores planet fra den overdrevne mængde plastaffald samtidig med, at de skal være med til at gøre en forskel for os mennesker. Dette gør de blandt andet, ved at donere 100 liter rent vand til nogle er verdens mest udsatte børn gennem Unicef for hvert produkt, som Ayaida sælger.

Der er mange gode grunde til at købe en Ayaida drikkeflaske!

Ved at købe en Ayaida drikkeflaske er du altså med til at sikre produkter, der har en længere livscyklus, hvorfor du ligeledes er med til at reducere mængden af affald. Det giver nemlig mening at bruge ting igen og igen, og det er præcis, hvad du kan med en Ayaida drikkeflaske. Drikkeflaskerne er lavet af kvalitetssikkert rustfrit stål, der holder i rigtig mange år, og derfor behøver du ikke at udskifte din vandflaske gang på gang. Så uanset, om du er til te, kaffe, vand eller lemonade, så er en Ayaida drikkeflaske helt perfekt til dig, der ønsker at have godt med væske med på farten!

Stort udvalg af Ayaida produkter hos GaneshByRavn.dk

Hos GaneshByRavn.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af produkter fra det anerkendte brand, Ayaida. Udvalget spænder bredt, og derfor tør vi næsten også godt garantere, at du lige her hos os finder nogle Ayaida produkter, der falder lige i din smag. Og vælger du desuden at købe dine Ayaida produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at få den flotteste drikkeflaske eller fineste sugerør med hjem, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Ayaida produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Her hos GaneshByRavn.dk ønsker jeg at inspirere dig og byde dig velkommen i en mere holistisk verden, der har afsæt i yoga, reiki og ayurveda. Jeg ønsker ligeledes, at du har en god oplevelse, hver gang du besøger webshoppen, og derfor sørger jeg også hele tiden for, at den indeholder gode og lækre produkter, som kan være med til at forsøde dit liv.
Jeg tilbyder service over det sædvanlige, og har du derfor spørgsmål til det store udvalg af Ayaida produkter, så skal du altså ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står altid klar med gode råd og vejledning, så giv mig et kald på 23 44 07 21 eller skriv en mail til mig på kontakt@ganeshbyravn.dk – jeg tager imod alle spørgsmål med et smil, og jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale