Shop

Udvalget på shoppen er nøje udvalgt specielt til dig fra mig

Fri fragt ved køb over 499 kr.

INDEN LÆNGE VIL VI TILBYDE KRYSTALLER PÅ SHOPPEN

Moonchild Yoga Wear

Moonchild Yoga Wear er et dansk brand, der signer det fineste yoga tøj samt tilbehør i materialer, der er miljøvenlige og af allerhøjeste kvalitet. Kollektionerne fra Moonchild er ofte inspireret af lyset samt de smukke farver, der findes i den skandinaviske natur. Dette blandet med en smuk og feminin minimalisme skaber tilsammen det fantastiske tøj og tilbehør fra Moonchild. Det er desuden designet i Danmark, produceret i EU og materialerne, der er både bløde og hurtigtørrende, stammer fra Italien. Med andre ord: Moonchild er et rigtig godt valg for dig, der ønsker at dyrke yoga, hot yoga, pilates eller fitness.

Viser et enkelt resultat

Moonchild har kvalitet og miljøvenlighed i højsædet

Det var danske Louise, der etablerede Moonchild helt tilbage i 2015. Først havde hun virksomheden i sit eget hjem i Aarhus, hvor hun designede yogatøj i lækre miljøvenlige materialer. Hun fik hurtigt skabt et brand, der var både kvalitetsbevidst og helt unikt – og det er ligeledes det, som Moonchild er kendt for den dag i dag. Det er et brand, der henvender sig til den kvalitetsbevidste og yogaelskende kvinde, der sætter pris på miljøvenlighed og feminin minimalisme. Hos GaneshByRavn.dk er vi helt vilde med Moonchild, og derfor har vi her på siden også samlet et stort udvalg af deres lækre produkter. Du finder blandt andet en praktisk Moonchild yogamåtte og et par smukke Moonchild leggings.

Moonchild yoga wear tilbyder helt fantastisk pasform

Udover at tilbyde miljøvenlighed fra øverste hylde, så tilbyder Moonchild ligeledes produkter med eminent pasform. Fx smyger et par Moonchild leggings sig om din krop – og helt uden, at de på noget tidspunkt føles ubehagelige. Det er leggings, der sidder helt perfekt på enhver kvindekrop, og uanset hvor aktiv du er, så holder de sig på. De fantastiske leggings fra Moonchild er blandt andet kendetegnet ved den høje talje, som sikrer din komfort samt, at de bliver siddende, hvor de skal. Men når det så er sagt, så vil du naturligvis ikke udelukkende opleve den helt eminente pasform, hvis du køber Moonchild leggings. Nej, den fantastiske pasform går igen i alle Moonchild produkter, og du kan derfor med fordel også sammensætte et helt yoga outfit med netop disse produkter! Du kan i hvert fald være helt sikker på, at hvis du vælger Moonchild, så går du aldrig helt galt i byen!

Stort udvalg af Moonchild produkter hos GaneshByRavn.dk

Her hos GaneshByRavn.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af produkter fra det anerkendte brand, Moonchild. Det er et udvalg, der spænder utroligt bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her hos os finder nogle Moonchild produkter, der matcher netop dine ønsker og behov. Og det gælder altså uanset, om det er en Moonchild yogamåtte eller leggings, du går og drømmer om. Køber du desuden dine nye Moonchild produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at gå all in på yoga, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Moonchild produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Her hos GaneshByRavn.dk ønsker jeg at inspirere dig og byde dig velkommen i en mere holistisk verden, der har afsæt i yoga, reiki og ayurveda. Jeg ønsker ligeledes, at du har en god oplevelse, hver gang du besøger webshoppen, og derfor sørger jeg også hele tiden for, at den indeholder gode og lækre produkter, som kan være med til at forsøde dit liv.
Jeg tilbyder service over det sædvanlige, og har du derfor spørgsmål til det store udvalg af Moonchild produkter, så skal du altså ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står altid klar med gode råd og vejledning, så giv mig et kald på 23 44 07 21 eller skriv en mail til mig på kontakt@ganeshbyravn.dk – jeg tager imod alle spørgsmål med et smil, og jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale