Shop

Udvalget på shoppen er nøje udvalgt specielt til dig fra mig

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Rosalique

Er du også træt af rød og sensitiv hud? Så har vi cremen til dig! En absolut banebrydende creme, der modvirker netop rødme, er nemlig Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme, som du finder lige her på siden. Rødme samt tør og sensitiv hud kan desuden være kosmetisk generende – det kan nemlig være svært at finde makeup, der sidder pænt ovenpå. Og er det noget, du kan nikke genkendende til, er den banebrydende creme fra Rosalique med garanti lige noget for dig. Den består nemlig a grønne mikrosfærer, der går ind og dækker din rødme samtidig med, at cremens ingredienser lindrer din røde og sensitive hud hurtigt og effektivt. Med andre ord: med denne Rosalique 3 i 1 creme får du makeup og pleje i ét produkt!

Viser alle 3 resultater

Hvad kan jeg forvente af Rosalique 3 i 1 anti-rødme creme?

Rosalique 3 i 1 creme er altså perfekt til dig, der døjer med rødme og sensitiv hud i ansigtet. Det er en creme, der er både mild og parfumefri, og som beskytter din huds barriere, således den bliver efterladt med en smuk og ensartet glød. Den er helt ideel at bruge under makeup for bedre dækkeevne, men du kan også sagtens anvende den alene for et komplet naturligt look. I cremen anvender Rosalique en mikroindkapslingsteknologi, der har grønne mikrosfærer og ensartende pigmenter. Disse er med til at neutralisere rødmen i din hud samt balance din hudtone, så du får en let dækning. Plejende a-Bisabolol, Zeolite, Provitamin B5 og sheasmør sørger for at lindre og berolige din hud, mens den forbliver beskyttet på lang sigt med organiske solfiltre med bredspektret UVA og UVB SPF 50 solbeskyttelse.

Påfør din 3 i 1 creme med Rosalique Miracle Foundation Brush

Ønsker du således at afprøve den lækre Rosalique 3 i 1 creme, kan du gøre det på flere måder. Cremen kan nemlig påføres med hænderne, men du kan ligeledes bruge den smukke og håndlavede Rosalique Miracle Foundation Brush. Det er en yderst innovativ børste, der er skabt til at skabe et fejlfrit og fløjlsblødt finish, når du påfører din Rosalique 3 i 1 creme eller en anden foundation. Den er lavet af tætte syntetiske hår, den er cruelty-free og helt vegan friendly. Børsten har desuden en skrå form, der sikrer præcision, når du bruger den til påføring, og det gør, at du nemt kan påføre produkter rundt om dine øjne, ved din næsefløje og tæt på hårgrænsen. Du vil med Rosalique børsten og 3 i 1 creme opnår en perfekt og naturlig dækkeevne, hvilket vil med concealer, foundation eller blush, som du kan vælge at påføre ovenpå sin Rosalique creme for et ekstra fejlfrit look.

Køb dine Rosalique produkter hos GaneshByRavn.dk

Her hos GaneshByRavn.dk tilbyder vi således den anerkendte og utroligt populære 3 i 1 creme fra Rosalique samt en række andre produkter fra det elskede brand, som du med fordel kan anvende sammen med cremen eller andre hudpleje- eller makeupprodukter. Vælger du desuden at købe din nye Rosalique creme her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at opnå et fejlfrit look hver dag, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores spændende udvalg af produkter fra Rosalique her på siden, og udforsk netop dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Her hos GaneshByRavn.dk ønsker jeg at inspirere dig og byde dig velkommen i en mere holistisk verden, der har afsæt i yoga, reiki og ayurveda. Jeg ønsker ligeledes, at du har en god oplevelse, hver gang du besøger webshoppen, og derfor sørger jeg også hele tiden for, at den indeholder gode og lækre produkter, som kan være med til at forsøde dit liv.
Jeg tilbyder service over det sædvanlige, og har du derfor spørgsmål til det store udvalg af Rosalique produkter, så skal du altså ikke tøve med at kontakte mig. Jeg står altid klar med gode råd og vejledning, så giv mig et kald på 23 44 07 21 eller skriv en mail til mig på kontakt@ganeshbyravn.dk – jeg tager imod alle spørgsmål med et smil, og jeg glæder mig til at høre fra dig!

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale