Shop

Udvalget på shoppen er nøje udvalgt specielt til dig fra mig

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fødselsdagstilbud - 20 procent med koden "HURRA20"
Gælder fra 4. oktober til og med 9. oktober.
Gælder ikke i forvejen nedsatte vare, Doterra og Ombar.

SARD Kopenhagen

Er du på udkig efter noget hudpleje, der er baseret på 100% naturlige ingredienser? Så bør du overveje at prøve de lækre produkter fra Sard Kopenhagen. Det er nemlig netop sådanne produkter, at brandet tilbyder. Sard Kopenhagen er nemlig et multifunktionelt, dansk brand, der har mere end 20 års erfaring med konventionel hudpleje. Produkterne er udelukkende baseret på naturlige olier og ingredienser, og derfor henvender de sig især også til den bevidste forbruger, der drømmer om rene, naturlige og milde hudplejeprodukter – men uden at skulle give afkald på effektivitet og luksus.

Viser et enkelt resultat

Skræddersy din hudplejerutine med Sard Kopenhagen

Alle produkterne fra Sard Kopenhagen er bygget op omkring basisolierne argan-, mandel- og abrikoskerneolie. Og ønsker du at skræddersy og sammensætte den helt perfekte hudplejeserie til din hud, så har du mulighed for det med Sard Kopenhagen. Du kan nemlig blot finde den kombination af olier, som din hud har brug for. Og uanset, hvilke produkter du vælger, vil du bringe produkter med hjem, der er både fugtgivende, nærende, plejende og utrolig effektive. Med Sard Kopenhagen får du simple alt i én-løsninger.

Bestsellers fra Sard Kopenhagen

SardKopenhagen Arganolie er en økologisk arganolie med mange anvendelsesmuligheder. Du kan blandt andet bruge den som dag- eller natcreme, men du kan ligeledes bruge den som aftersun, hvis du er blevet solbrændt. Og ikke nok med det, så kan du faktisk også bruge den, hvis du er gravid og ønsker at forebygge strækmærker samt mindske pigmentpletter. De fantastiske arganolie er nemlig på en række essentielle fedtsyrer, som er uundværlige for din huds genopbygning.
En anden bestseller er Sard Kopenhagen Face & Body Srub. Du anvender den ved at massere den ind i den fugtige hud, og det gælder uanset, om du vil bruge den på kroppen eller i ansigtet. Når du bruger den, fjerner du døde hudceller fra huden samtidig med, at du stimulerer hudens blodcirkulation og renser huden for affaldsstoffer. Og som om, at det ikke skulle være nok, så indeholder den fantastiske Sard Kopenhagen scrub ligeledes udrensende salte og har frisk duft af melon, fersken og eukalyptus.

Sard Kopenhagen – perfekt til sensitiv hud

Alle produkterne fra Sard Kopenhagen kan anvendes på alle hudtyper, men de egner sig især til dig med sensitiv hud eller til dig, der er gravid eller nybagt mor. Det er nemlig hudplejeprodukter, der er bæredygtige og 100% fri for kemi samt hormon- og miljøforstyrrende stoffer. Det betyder, at de er ekstra skånsomme overfor den sensitive hud samt, at du som gravid ikke skal bekymre dig om, hvorvidt de mange kemikalier i hudplejen trænger ind i din hud og påvirker baby – for der er ingen kemikalier at bekymre sig om. Ydermere er flere af produkterne AllergyCertified.

Stort udvalg af Sard Kopenhagen

Her hos ganesh by Ravn tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af produkter fra det anerkendte brand, Ard Kopenhagen. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du finder noget, der falder lige i din smag. Køber du desuden dine produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at få den smukkeste hud, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af hudpleje fra SardKopenhagen, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ganesh by Ravn bestræber vi os på altid at levere service og levering, der er over det sædvanlige. Af netop den grund kan du også godt forvente, at vi altid står klar til at hjælpe dig, når du handler her på webshoppen samt, at dine varer bliver leveret indenfor ingen tid. Det betyder også, at har du spørgsmål til vores store udvalg af SardKopenhagen her på siden, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@ganeshbyravn.dk, eller du kan give os et kald på 23 44 07 21. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale