Tilbud

inu! stjernetegn krystal til krystal drikkeflaske

Stjernetegns krystal til din inu! krystal drikkeflaske. Du skal blot tilføje denne håndplukkede ædelsten til dine bjergkrystaller i krystalkammeret i din inu! krystal drikkeflaske og lad stjernerne skinne på dig!

DKK10,00

Varenummer(SKU): Ikke mulig Kategorier , Nøgleord:

Stjernetegns krystal til din inu! krystal drikkeflaske. Du skal blot tilføje denne håndplukkede ædelsten til dine bjergkrystaller i krystalkammeret i din inu! krystal drikkeflaske og lad stjernerne skinne på dig!

For århundreder siden vendte astrologer sig mod himlen for at få svar på, hvorfor visse ædelsten tilsyneladende havde magiske kræfter. Disse stjerneskuer troede, at kraften i dit stjernetegn over din skæbne i livet forstærkes ved at holde, bære eller bære stenen forbundet med det stjernetegn, hvor du blev født. Dette koncept er baseret på den harmoni, der findes mellem alle ting. Dit stjernetegn er mere end et symbol på dit astrologi tegn – den modtager faktisk vibrationerne i konstellationen og kan styrke den planetariske indflydelse.

 

Der er en unik stjernetegns krystal til hvert stjernetegn:

 • Rød jaspis er den perfekte sten til vædderen (21. marts – 20. april), som er kendt for at være uafhængig, impulsiv og modig.
 • Aventurin er den perfekte sten til tyren (21. april – 21. maj), som er kendt for at være jordnær, troværdig og drevet.
 • Kalcedon er den perfekte sten til tvillingen (22. maj – 21. juni), som er kendt for at være dynamisk, nysgerrig og glad.
 • Rosenkvarts er den perfekte sten til krebsen (22. juni – 22. juli), som er kendt for at være følsom, praktisk og kærlig.
 • Tigerøje er den perfekte sten til løven (23. juli – 23. august), som er kendt for at være underholdende, selvsikker og kreativ.
 • Karneol er den perfekte sten til jomfruen (24. august – 23. september), som er kendt for at være ambitiøs, kreativ og klog.
 • Serpentin er den perfekte sten til vægten (24. september – 23. oktober), som er kendt for at være sofistikeret, eventyrlystne og idealistiske.
 • Obsidian er den perfekte sten til skorpionen (24. oktober – 22. november), som er kendt for at være selvhjulpen, dominerende og magtfuld.
 • Sodalit er den perfekte sten til skytten (23. november – 21. december), som er kendt for at være fordomsfri, optimistisk og kærlig.
 • Ametyst er den perfekte sten til stenbukken (22. december – 20. januar), som er kendt for at være ligetil, beskyttende og vedholdende.
 • Fluorit er den perfekte sten til vandmanden (21. januar – 18. februar), som er kendt for at være intelligent, innovativ og selvsikker.
 • Agat er den perfekte sten til fisken (19. februar – 20. marts), som er kendt for at være følsom, sensuel og fri.
Stjernetegn

Vædder, Tyr, Tvilling, Krebs, Løve, Jomfru, Vægt, Skorpion, Skytte, Stenbuk, Vandmand, Fisk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “inu! stjernetegn krystal til krystal drikkeflaske”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske vil du også synes om

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale