Raw chokoladens lave temperaturproces gør, at kakaobønnerne bevarer et 6 gange højere indhold af flavanoler end tilsvarende produkter med samme høje kakaoindhold. Samtidig højner kokossukker barerne i forhold til chokolade generelt.
Alle Ombar er nemlig sødet med kokossukker, der er rig på mineraler og har et lavt glykæmisk indeks.
Kokossukker er fremstillet af nektar fra kokospalmens blomster.
Ombar er en kilde til magnesium og mangan.
Alle Ombar er 100 % økologiske, mælkefri og veganske, fremstillet af kvalitetschokolade fra Ecuador.
Økologi er mad uden rester af sprøjtegift, rene varer uden sminke. Økologiske fødevarer indeholder ingen kunstige sødestoffer og heller ingen kunstige aromaer.
Ingredienser:
Cremet kokos* (37%), kokossukker*, rå kakao*, kakaosmør*, vaniljeekstrakt* (1%). * = Certificeret økologisk. Min. 60% Kakao.
Oprindelsesland:
England
Nettovægt:
70 g
Livsstil:
Økologisk, Fair Trade, Vegansk, Glutenfri, Raw chokolade, Ingen raffineret sukker, Soyafri, Mælkefri.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.