CRYO ansigt/lokal behandling

CRYO ansigts- og lokalbehandling er en effektiv metode til at behandle ansigtet, kroppen, migræne og stress. Oplev fordelene ved lokal CRYO-behandling for både ansigt og krop, og mærk forskellen.

X°CRYO er lokalterapi, der præcist målrettes det område, hvor der er behov. Ligesom CRYO er X°CRYO en kuldeeksponering. X°CRYO indebærer en kortvarig eksponering ved temperaturer på -60°C. En session varer op til 5 minutter og er ikke smertefuld. Modsat vores helkrops CRYO-maskine, anvender X°CRYO ikke flydende nitrogen.

Vores behandling koster kun 200 kr. og tilbydes altid til en fast lav pris.

Lokal CRYO-terapi

X°CRYO er lokalterapi lige der hvor behovet er. Ligesom CRYO er X°CRYO en kuldeeksponering.

X°CRYO er en kortvarig eksponering ved en temperaturer på -60°C. En session varer i op til 5 minutter og er ikke smertefuld.

X°CRYO ansigt udføres med en maske i 2 minutter. Dette giver et termisk chok og kroppen går ind og regenerer sig selv, derudover sikre endorfinerne efterfølgende for mere energi og du får et boost til immunforsvaret.

X°CRYO lokal udføres på det eller de ønskede områder på kroppen hvor man har smerte. Nogle smerter vil blive fjernet helt og andre vil blive lindret markant. På dagen og dagen efter vil effekten være mest tydelig, derefter vil du muligvis skulle have en behandling mere, hvis du mærker til inflammationen igen.

Oplev fordelene for både ansigt og krop, og mærk forskellen.

Sådan virker det

X°CRYO fra Cryotech Nordic (CTN) er et CRYO-terapiudstyr til lokal brug, der bruger ekstrem kold luft og varmeekstraktion for at fremskynde helingsprocessen i tilfælde af skade på kroppen.

X°CRYO er et kompakt, enkelt og sikkert udstyr, der bruger en elektrisk køleenhed. Dette gør den mobil, fleksibel og uafhængig af andre energikilder, såsom nitrogen.

X°CRYO princippet er baseret på den høje volumen og hastighed af den afkølede luft, som giver en meget effektiv, men alligevel sikker metode til at producere et termisk stød i det behandlede område uden risiko for frostskader eller andre bivirkninger.

CRYO-terapi er blevet brugt med succes siden 1970’erne til at lindre muskelsmerter, kramper, ledbetændelse, hudsygdomme, skadesinddrivelse og for at øge det generelle velvære.

Næsten enhver del af kroppen kan behandles med lokal CRYO-terapi. På grund af det unikke design af behandlingsapplikatoren kan områder som knæ, ankler, albuer, håndled, nakke og endda ansigt behandles ekstremt hurtigt og effektivt.

X°CRYO er fremstillet, designet og produceret i de nordiske lande.

Fordele

X°CRYO giver dig følgende fordele:

Sport:
Fremskynder muskelindvindingen, reducerer mælkesyre og forbedrer muskelmobilitet og total elasticitet. Hjælper med alle typer sportsskader, ryg-, nakke- og skulderskader, muskelproblemer, forstuvninger, strækning og andre smerter i blødt væv.

Sundhed:
Fremskynder bedring fra kvæstelser og medicinske operationer. Giver smertelindring ved kronisk smerte og slidgigt.

Skønhed:
Vender tegn på aldring, reducerer cellulitis, øger kollagenproduktionen og giver effektiv behandling af forskellige hudsygdomme. CRYO ansigtsbehandlinger er også ideelle til at reducere hævelse, slap hud og acne.

Trivsel:
Reducerer hævelse, væskeretention, ledssmerter, betændelse og forbedrer blodcirkulationen.

X°CRYO er for dig som gerne vil have hjælp til:

 • Anti age (hudforyngelse og opstramning)
 • Smerter
 • Gigt
 • Inflammationer
 • Psoriasis
 • Øget blodcirkulation
 • Øget kollagenproduktion
 • Øget hårvækst
 • Acne
 • Ar
 • Migræne / hovedpine
 • Pigmentpletter
 • Rosacea

Infrarød + CRYO + X°CRYO

X°CRYO kan med fordel kombineres med infrarød sauna og CRYO. Læs mere om den CRYO og infrarøde sauna.

Den infrarøde sauna skal benyttes før CRYO for ikke at varme kroppen unaturligt op efter CRYO behandlingen. Det er vigtigt at kroppen bruger egne ressourcer på at blive varm igen. Dermed ikke sagt at der ikke kan trænes, løbes eller andet aktivt efter en CRYO behandling, X°CRYO benyttes efter helkrops CRYO.

Kombinationen af infrarød sauna, CRYO og X°CRYO booster kroppens naturlige processer endnu mere end blot en af behandlingerne. 

Efter en tur i den infrarøde sauna er det ligefremt dejligt at blive kølet af i CRYO og X°CRYO.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Spar 50% på alle behandlinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale