BODYSCULPTING

Muskelopbyggende og fedtreducerende

Bodysculpting = toner din krop og opbygger muskelmasse

Bodysculpting 650 kr.

Fast lav pris!

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

Op til 49.500 sammentrækninger

X°TONE fungerer ved supermaksimal sammentrækning, hvor muskelvævet er tvunget til at tilpasse sig denne ekstreme tilstand. Det svarer til en dybdegående transformation af den interne struktur, hvilket fører til muskelakkumulering, spænding, konditionering og forbrænding af fedt.

Ved at reducere abdominal fedt og samtidig opbygge et muskelfundament under fedtet, hjælper det kunderne med at opnå en slankere og mere atletisk kropskontur. Når det påføres balderne, kan det give kunderne et baldeløft og en mere sporty kropsform.

Varme/kølingsprincippet anvendes ikke, så der er ingen risiko for forbrændinger, ar eller hævelse. Den anbefalede behandlingsplan udføres fire gange inden for to uger. De bedste resultater ses først efter tre måneder og vil fortsætte med at forbedres til omkring de seks måneder.

X°TONE kan styrke dine muskler og forbrænde dit fedt.

X°TONE

UDSTYR

X°TONE fra Cryotech Nordic (CTN) er en multifunktionel krop formning og muskelopbygning instrument. Det er velegnet til slankning, formgivning, styrke muskler, opløse fedt, tone muskler, løfte balder og er godt for helbredet.

Det er især effektivt for balderne og mave. Det bruger høj intensitet fokuseret elektromagnetisk feltteknologi
at fremkalde kortvarige udbrud af stærke muskelkontraktion, hvilket resulterer i øget muskeltæthed, reduceret volumen, forbedret klarhed og forbedret tone.

X°TONE er den eneste måde at hjælpe kvinder og mænd med at opbygger muskler og forbrænder fedt, og er verdens første ikke-invasive metode til løft af balderne.

CTN’s X°TONE benytter op til 49.500 sammentrækninger på en behandling af 30 minutter. Du kan reducere din fedtprocent med op til 16 % og forøge din muskelmasse med op til 19 % på blot 4 behandlinger.  

X°TONE

Bækkenbunds træning

Som noget helt nyt har CTN udviklet en Pelvic Trainer til deres X°TONE, som træner din bækkenbund.

Traditionel bækkenbund øvelser, kan forbedre mandlig erektion og kvindelig seksuel opfattelse og følsomhed, behandle forstoppelse, urininkontinens, m.v. Hvilket ikke er en let træningsrutine at følge, og det giver ret langsomt resultater.

X°TONE Pelvic Trainer bruger høj intensitet stimulering (MMS) teknologi til at stimulere bækkenbundsmusklen med op til 20.000 sammentrækninger på en behandling af 30 minutter. Disse behandlinger øge blodgennemstrømningen og neurologisk
funktion til bækkenbund, samt styrker musklen på samme tid.

En enkelt 30 minutter X°TONE Pelvic Trainer behandling svarer til ca. 12.000 bækkenbunds øvelser. Din bækkenbund styrkes og du sparer tiden i træningscenteret for opnåelse af samme resultat. Der findes ingen mere effektiv måde at træne din bækkenbund end med X°TONE Pelvic Trainer.

X°TONE

X°TONE

X°TONE bruger et specifikt udvalg af frekvenser, der ikke tillader
muskel at slappe af mellem successive stimuli, der tvinger musklen til forblive kontraktiv i flere sekunder. Muskeldannelse opstår, når muskelvæv udsættes gentagne gange til disse høje belastningsforhold. Undersøgelser har vist, at abdominal muskeltykkelsen øges med en gennemsnit på 19 % en til to måneder efter behandling med X°TONE.

Under behandlingen vil fedtvævet blive påvirket og undersøgelser viser at fedtprocenten mindskes med en gennemsnit på 16 % en til to måneder efter behandling med X°TONE.

X°TONE

X°TONE er din perfekte samarbejdspartner til bekæmpelse af uønsket fedt, opbygning af muskelmasse eller opstramning af bækkenbunden – både hos mænd og kvinder.

X°TONE benytter mellem 20.000 – 49.500 sammentrækninger på en behandling af 30 minutter alt efter hvad du ønsker at opnå.

X°TONE kan reducere din fedtprocent med op til 16 % og opbygge din muskelmasse med op til 19 % på blot 4 behandlinger.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale