Yoga

Yoga er en lære i at leve livet her og nu

Husk dit eget yoga udstyr til din yoga praksis - yoga måtte, yoga bælte, yoga klodser og tæppe

Per 1. september 2022 vil alle yoga aktiviteter være sat på pause

yoga

YOGA BETYDER "AT FORENE"

Yoga er en over 5000 år gammel Indisk livsfilosofi, det er en guideline der giver os redskaber til at leve et sund og positivt liv. Helt konkret betyder yoga “at forene”, det at forene krop og sjæl. Hvilket betyder, at når vi som menneske har ro og balance, bliver vi automatisk forenet med vores omgivelser – hvilket også kan udtrykkes med at ved at arbejde med os selv giver det overskud til vores omgivelser.

yoga

ET REDSKAB

Yoga er et redskab, der kan guide os/hjælpe os til at komme tilbage til vores sande natur, så vi bliver glade og sunde. Mange forbinder kun yoga med asanas (yogastillingerne), men yoga er meget mere end det – det er en livsfilosofi.

Yoga er en læren om livet. En læren til selvindsigt og bevidsthed.

Yoga er et redskab til at skabe ro og balance både fysisk, mentalt og sjæleligt. Yoga er en lære i at leve livet her og nu. Ayurveda og yoga går hånd i hånd. Reiki kan være en hjælp med på vejen til at se på det hele menneske.

NYHED - MÅNEDSABONNEMENT YOGA

Mandag kl. 9-10:30

Til dig som ønsker at have din yoga praksis fast 1 gang om ugen (mandag) hver måned. Ingen binding. Pris 499 kroner.

Tirsdag kl. 19:30-21

Til dig som ønsker at have din yoga praksis fast 1 gang om ugen (tirsdag) hver måned. Ingen binding. Pris 499 kroner.

YOGA UNDERVISNING

Yoga er for alle, store som små, løbere, fodboldspiller, gymnaster, ja selv dig som aldrig har været aktiv før. Yoga er ikke kun smidighed, men i stor stil også styrke. Yoga lære dig din krop at kende. Jo mere kropsbevidst du blive jo mere kontrol får du over din krop, sind og sjæl. Yoga kan udføres på daglig basis, hvis det gøres med fokus på aligment i stillingerne, så der er bevidsthed omkring stillingen med respekt for den enkelte krop og dens begrænsninger. Vi har alle begrænsninger og de kan flytte sig fra gang til gang. Yoga undervisning hos mig er i hatha med stor fokus på alignment i hver asana (stilling) og derved stor fokus på styrken fremfor smidigheden. Smidigheden kommer jo mere asana der udøves, og med fokus på styrken i hver stilling udøves det med respekt for din egen krop. Er du interesseret i at hører nærmere om Yoga eller bestille en tid til din nye investering i dig selv, så hold dig endelig ikke tilbage fra at kontakte mig.

1-1 undervisning

Til dig som gerne vil have personlig yoga undervisning. Timen afsættes i dine behov og ønsker. Pris 800 kroner (90 min), forløb kontakt mig for pris.

1-2 undervisning

Til jer som gerne vil have personlig yoga undervisning sammen. Timen afsættes i jeres behov og ønsker. Pris 1.200 kroner (90 min), forløb kontakt mig for pris.

1-3 undervisning

Til jer som gerne vil have personlig yoga undervisning sammen. Timen afsættes i jeres behov og ønsker. Pris 1.400 kroner (90 min), forløb kontakt mig for pris.

Til dig som ikke kan binde dig eller ønsker at se hvad yoga er og hvad det kan gøre for dig. Pris 150 kroner per gang (90 min).

Firma

Fast yoga i dit firma for at give dine medarbejder ro, styrke og velvære eller enkel undervisning som teambuilding. Kontakt mig for pris.

DET PRAKTISKE

Yoga 1-1 undervisning kan foregå hos dig eller i Jyllingecentre 12D, 4040 Jyllinge. Hvis du er interesseret i undervisning i eget hjem, så kontakt mig for transport prisen.

Yoga forløb og drop-in foregår i Jyllingecentret 12D, 4040 Jyllinge.

Hver yoga undervisning tager i sig selv 90 minutter. Husk at afsætte tid til at være klar på yogamåtten ved holdstart.

Firma yoga foregår i dit firma.

Du skal selv medbringe en yogamåtte, et yogabælte, to yogaklodser og et tæppe.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale