CRYO helkrops behandling

Kulde helkropsterapi bruger kortvarig termisk stød til at booste kroppens indlejrede evner til selvhelbredelse, selvrestitution og selvforyngelse.

Hos Ganesh by Ravn tilbyder vi altid en fast lav pris på CRYO helkrops behandling. 

Book din behandling nu for 300 kr.

Fordele

Smertelindring

Reduceret inflammation

Fremskyndet heling af skader

Forbedret muskelrestitution

Boost af immunforsvaret

Øget energiniveau

Forbedret søvnkvalitet

Forbedret hudtilstand

Humørforbedring

Helkropsterapi

CRYO er terapi for hele kroppen og kaldes derfor helkropsterapi, også selvom hovedet i vores maskine ikke udsættes for kuldeeksponeringen.

CRYO-terapi for hele kroppen er en kortvarig eksponering af hele kroppen for temperaturer under -110°C. Hos os er maskinen mellem -110 til -150 grader. Den kolde luft, der fylder CRYO-saunaen, er tør og føles varmere end at vinterbade, da den kolde luft føles mere behagelig end koldt vand. Ikke desto mindre opfatter kroppen kulde som en trussel mod overlevelse og aktiverer de stærkeste selvbeskyttelsesmekanismer, den har.

CRYO BENEFITS

Restitution

Læs mere →

RESTITUTION

Den professionelle sportsverden bruger CRYO-terapi til hurtigere restitution. CRYO forkorter restitutionstiden og mindsker muskelømhed efter træning og skader. Det fremmer heling af væv, ømme led og reducerer inflammation. CRYO er en avanceret version af isposer og isbade, men hurtigere og mere effektiv. Uanset om du træner eller konkurrerer, kan CRYO give dig en fordel.
Book tid

Sport/træning

Læs mere →

SPORT/TRÆNING

Den professionelle sportsverden benytter CRYO-terapi før sportsbegivenheder eller deres almindelige træning. CRYO benyttes før træning/sportsbegivenhed for at øge energiniveauet, øge kroppens modstandsdygtighed over for hård belastning samt mindske træthed. Din præstationsevne øges da regenereringen af muskler og væv forbedres ved brug af CRYO. Om du træner eller konkurrerer, vil CRYO kunne give dig en fordel før din præstation.
Book tid

SMERTELINDRING

Læs mere →

SMERTELINDRING

Smerter er kroppens måde at signalere, at noget er galt. CRYO kan hjælpe med at reducere både akutte og kroniske smerter. Behandlingen påvirker nervesystemet og reducerer smertesignaler til hjernen. Den har også en antiinflammatorisk effekt ved at øge hormonet noradrenalin. Mange med migræne oplever forbedringer med CRYO. Det kan derfor hjælpe mod migræne, fibromyalgi, gigt og andre smerter.
Book tid

VÆGTTAB

Læs mere →

VÆGTTAB

CRYO-terapi kan hjælpe med vægttab, men antallet af nødvendige behandlinger varierer. CRYO skaber et termisk chok, som øger stofskiftet, da kroppen bruger meget energi på at opretholde og genoprette kernetemperaturen. Antallet af forbrændte kalorier er individuelt. CRYO kan også omdanne hvide fedtceller til brune, som er metabolisk aktive og forbrænder sukker og fedt for at holde kroppen varm. Desuden øger CRYO produktionen af leptin, et mæthedshormon, som mindsker appetitten. Mange oplever derfor mindre trang til at spise med regelmæssig brug af CRYO. Ønsker du hjælp til vægttab, så prøv CRYO.
Book tid

VELVÆRE

Læs mere →

VELVÆRE

CRYO kan give dig mere velvære. Når du forlader CRYO-behandlingen, kommer du ud med fornyet energi og et smil på læben. CRYO-helkropsterapi udsætter kroppen for et termisk chok, der aktiverer kroppens forsvarsmekanismer. Blodet samler sig ved de vigtige organer og frigives derefter med et hurtigere flow, hvilket giver en prikkende fornemmelse, der føles livgivende. Du vil opleve en følelse af lethed og øget velvære. Desuden boostes immunforsvaret ved brug af CRYO. Ønsker du at gøre noget godt for dig selv, så prøv CRYO og mærk letheden og velværet i hele kroppen.
Book tid

MINDRE STRESS

Læs mere →

MINDRE STRESS

Udbrændthed er desværre udbredt, og mange kender nogen, der er ramt. CRYO-terapi kan hjælpe mod stress og angst. CRYO-helkropsterapi udsætter kroppen for et termisk chok, der aktiverer forsvarsmekanismerne og frigiver endorfiner og serotonin. Disse stoffer forbedrer humøret og øger følelsen af veltilpashed og lykke, hvilket reducerer stress og angst. Mange oplever også bedre søvn efter første CRYO-behandling, hvilket yderligere hjælper mod stress og angst. Har du en stresset krop, kan CRYO hjælpe dig.
Book tid

APPELSINHUD

Læs mere →

APPELSINHUD

Appelsinhud, eller cellulitis, er almindeligt hos kvinder og nogle mænd, og mange ønsker at slippe af med det. CRYO-terapi kan hjælpe i kampen mod appelsinhud. En tur i CRYO-behandlingen udløser et kuldechok, der øger blodcirkulationen og stimulerer hudens stofskifte. Kuldechokket frigiver endorfiner, der fremmer kroppens regenereringsproces og øger kollagenproduktionen. Kollagen holder huden ung og sund ved at sikre elastisk og fast bindevæv. Kvinder har genetisk mere appelsinhud end mænd på grund af højere vandindhold i bindevævet. CRYO-terapi aktiverer lymfesystemet, hvilket hjælper med at fjerne overskydende vand fra bindevævet, og reducerer dermed appelsinhud. Brug af CRYO kan hjælpe dig med at få glattere og fastere hud.
Book tid

BEDRE SØVN

Læs mere →

BEDRE SØVN

Søvn er vigtig for os alle. Vedvarende dårlig søvn påvirker vores velbefindende. Dårlig søvn kan medvirke til at din krop kommer i en stresset tilstand. De fleste som benytter CRYO-terapi på fast basis, oplever en markant bedre og dybere søvn. De fleste beskriver det ved, at de falder hurtigere i søvn og føler sig meget mere veludhvilet næste morgen. Forklaring er, at kroppen har været på hårdt arbejde, når den udsættes for et termisk chok. Hvilket medfører en god træthed i kroppen, når bagen er omme. God nattesøvn betyder mere energi til dagen efter. Langt de fleste oplever allerede en bedre søvn ved deres første besøg i CRYO-saunaen. Ønsker du en bedre søvn, så prøv CRYO på din krop.
Book tid

ANTI-AGING

Læs mere →

ANTI-AGING

Den mest hyppige grund er at kollagen produktionen nedsættes med alderen hvilket medfører at huden bliver slap. Det termiske chok der udløses ved brug for CRYO-sauna er særdeles god i kampen mod den slappe hud. Grunden hertil er at det termiske chok udløser kroppens overlevelses- og forsvarsmekanismer, hvilket sætter gang i kroppens naturlige evne til at genopbygge sig selv. Rent ud sagt udløser kuldechokket endorfiner, som bruges til kroppens regenererings proces, hvilket er med til at sætte vores kollagenproduktion i vejret. Kollagen er med til at holde vores hud ung og sund, da kollagen sikrer at bindevævet holder huden elastisk, fast og giver en ungdommelig fylde. Ved brug af CRYO kan du få en mere glattere og fastere hud.
Book tid

Cryo effekten

Effekten af CRYO helkropsterapi afhænger af termoregulering. For at behandlingen skal virke, skal kuldereceptorer i huden udsættes for den omgivende kulde. Af denne grund må du kun bære minimalt med tøj, undtagen det obligatoriske beskyttelsesudstyr til at dække de mest følsomme dele af kroppen – fødder og tæer, fingerspidser samt kønsorganer hos mænd.

Under eksponeringen falder KUN hudoverfladetemperaturen.
Ændring i muskeltemperatur er minimal, mens kerne-/kropstemperaturen bliver beskyttet af kroppen og forbliver intakt. Varigheden af eksponeringen er begrænset for at sikre, at alle temperaturer, inklusive den faldende hudtemperatur, forbliver inden for sikre grænser.

Sådan virker det

CRYO-terapi for hele kroppen booster blodcirkulationen og resulterer i forbedret iltning af muskler og alle indre organer, øger antioxidantniveau i plasma og reduktionen af inflammation, hvilket resulterer i adskillige sundhedsmæssige og kosmetiske fordele. Behandlingen er sikker og har ingen negative bivirkninger, bortset fra at den kan medføre sundhedsrisici i tilfælde af de nedenfor anførte medicinske tilstande. 

• Almen sygdom
• Hjerteproblemer
• Cancer
• Graviditet
• Epilepsi
• Forhøjet blodtryk, der ikke er reguleret
• Kuldeallergi og kuldeastma
• Under påvirkning af stoffer eller alkohol

Hvis du er usikker omkring, hvorvidt du er kvalificeret til at gennemgå CRYO-terapi grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere egen læge først. Under alle behandlinger, står en af vores oplærte CRYO-ansvarlige ved CRYO-saunaen og tilser at behandlingen foregår sikkert efter vores retningslinjer.

Sikkerhed

Vores CRYO-sauna er det nyeste på marked inden for elektrisk CRYO. Maskinen nedkøles med el, hvilket betyder der ikke benyttes nitrogen i forbindelse med nedkølingen. Denne CRYO kaldes E°Cabin.

E°Cabin er revolutionær inden for helkrops CRYO terapi, da der inde i maskinen er sensorer som måler kropstemperaturen fra top til tå. Alt sammen for at sikre dig en ligelig fordelt kulde eksponering.

E°Cabin variere mellem 2-3 minutter. Sensorerne i kabinen bestemmer varigheden af behandlingen. Behandlingen er altid som minimum 2 minutter, også selvom den ønskede temperatur på kroppen er nået efter 1,5 minut.

Døren til CRYO-saunaen er udstyret med magneter som sikre at behandlingen stoppes såfremt døren åbnes.

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Cryo helkropsterapi

CRYO-sauna er en kabine man står i, i KUN 2-3 minutter for at få den ønskede effekt! Behandlings temperatur og varigheden bestemmes af sensorerne i maskinen som måler kropstemperaturen.

Vores CRYO-sauna nedkøles med el, som resulterer i en avanceret form for kuldebehandling. Kroppens naturlige reaktion og forsvar mod ekstrem nedkøling af kroppen er, at tvinge blodet ind mod kernen af kroppen for at beskytte de indre organer. Her filtreres affaldsstoffer og toksiner fra, før blodet igen strømmer ud i musklerne og huden, hvilket har mange positive indvirkninger på kroppen. Behandlingen er holistisk, da kroppen selv sætter gang i processerne. 

Infrarød sauna + CRYO + X°CRYO

CRYO kan med fordel kombineres med infrarød sauna og X°CRYO. Læs mere om X°CRYO og infrarøde sauna.

Den infrarøde sauna skal benyttes før CRYO for ikke at varme kroppen unaturligt op efter CRYO behandlingen. Det er vigtigt at kroppen bruger egne ressourcer på at blive varm igen. Dermed ikke sagt at der ikke kan trænes, løbes eller andet aktivt efter en CRYO behandling. X°CRYO benyttes efter helkrops CRYO.

Kombinationen af infrarød sauna, CRYO og X°CRYO booster kroppens naturlige processer endnu mere end blot en af behandlingerne. 

Efter en tur i den infrarøde sauna er det ligefremt dejligt at blive kølet af i CRYO og X°CRYO.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale