Infrarød varmemadras

Infrarød varmemadras er din perfekte samarbejdspartner i kampen mod uønsket fedt og cellulite. Varmemadrassen hjælper også med at lindre adskillige luftvejssygdomme og problemer, og forebygger og afhjælper influenza og forkølelser.

De infrarøde stråler trænger op til 5 cm ind i kropsvævet og afhjælper forskellige hudsygdomme samt forbedrer hudens struktur. Muskel- og ledsmerter kan reduceres med den infrarøde varme, da den giver energi, som aktiverer kroppens egne fysiologiske funktioner og hjælper med at “nulstille” sig selv.

Oplev fordelene ved en 60 minutters session med en infrarød varmemadras for kun 300 kr. – altid til en fast lav pris!

Ikke bare en varmemadras!

NUGA BEST turmalinkeramik termiske varmemadras NM-2500 er ikke til sammenligning med andre infrarøde varmetæpper eller soveposer.

NUGA BEST er meget mere en en infrarødt varmemadras. Det er en turmalinkeramik termisk varmemadras, som er en kombination af infrarød varmestråler, fingertryks massage, moxibustion terapi og negativ ionterapi.

Kombinationen opstår på grund af den helt unikke turmalinkeramik, som hele madrassen er fyldt med.

Turmalinkeramik er verdens bedste helbreds keramik og består af turmalin, germanium, vulkansk bjergarter (lava) og koreansk granit (elvan).

Turmalinkeramik er udviklet først i verden af NUGA BEST. Det kaldes “den mystiske sten af liv”.

Turmalinkeramik termisk madras​

Effekten

Effekten for brugen af NUGA BEST’s turmalinkeramik varmemadras taler for dig selv:

  • Forbedre blodcirkulationen væsentligt og holder kropstemperaturen korrekt og stabil.
  • Forbedre blodets evne til at optage ilt, modvirker væskeansamlinger og hævelser.
  • Styrker åndedræts systemet, stabilisere nervesystemet og kroppens ernæringsoptagelse.
  • Smerte- og betændelseslindring, hjælper kroppen til rensning af affaldsstoffer og toksiner.
  • Styrker immun systemet som giver forebyggelse af forskellige slags sygdomme.
  • Modvirker stress, normalisering af søvn, forhøjet humør, bedre hud, mindre acne. reducerer fedtlag og modvirker ældning.

Turmalin

Turmalin er det eneste hårde mineraler på Jorden, som har et permanent elektrisk potentiale, også kendt som polær krystal.

Hvilket betyder at turmalin har en konstant kilde til elektricitet som følge af tilstedeværelsen af negative og positive ioner. Det er en naturlig kilde til ioner og infrarøde stråler.

Under varme skaber turmaling lav frekvente magnetiske bølger (magnet terapi), som forstærker kroppens blodcirkulation samt forbedre vores organismes energiforsyning i organer og celler.

Effekten af turmalin på kroppen inkluderer at hjælpe med at genopbygge det endokrine system og påvirke positivt mod sygdomme forårsaget i leveren, det autonome nervesystem, blodcirkulationen og huden.

Turmalin hjælper på iltoptagelsen i blodet, forstærker immunforsvaret, hormonsystemet og lymfesystemet, kan også hjælpe ved onkologiske sygdomme.

Øvrige mineraler

Germanium er ligeså værdifuld som guld og skør som glas. Det er et halvædelt metal, der er involveret i mange processer i den menneskelige krop. Derudover er det også et mikronæringsstof, som forekommer naturligt i fødevare, f.eks. hvidløg og svampe.

Germanium forbedre iltningen af celler. Det hjælper med at holde immunforsvaret i balance og udrenser toxiner og gifte.

Vulkanske bjergarter (lava) er blevet brugt i mange år inden for spa-behandlinger pga. den helbredende egenskaber.

Lavasten fungere som en fantastisk varme “opsamler”, som skaber en optimal varmeoptagelse for kroppen. Opvarmede lavasten overfører deres varmeenergi til kroppens dybere lag og stimulere derved blodcirkulationen, cellernes funktioner, stofskifte og gendannelsen af væv.

Koreansk granit (elvan) er karakteristisk ved evnen til at vedhæfte til og opløse fremmedlegemer, bakterier, og tungmetaler og neutralisere giftige materialer.

Elvan hjælper dermed med at rense dit blod dog celler.

Infrarød varmestråler

Far infrarøde varmestråler (FIR) udsendes fra solen og vores menneskelige krop i naturen. Der er en ikke-invasiv stråling, som når dybt ind i nerverne og musklerne, og giver dyb varmeterapi, der kan hjælpe med at booste kroppens helbredende evne ved at øge stofskiftet og immun systemet, og hjælpe med at afgifte blodet. 

FIR stimulerer cellulært stofskifte, hvilket øger kroppens regenerative evne og hjælper med at genoprette nervesystemets korrekte funktion. FIR energi absorberes meget let af den menneskelige krop og hjælper i alle aspekter af kropslig vækst og udvikling. Kroppen har sin egen mekanisme til at producere FIR, som stimulerer heling og cellulær reparation. Når kroppen udsættes for FIR, stimuleres vores helingsprocesser, og vores krops egne reparationsresponser aktiveres, genopretter funktion og afgiftende.

Det Koreanske folk har altid udnyttet fordelene ved varme i form af dybe infrarøde stråler udsendt fra for eksempel lervægge, keramiske plader og “Ondol” opvarmede gulve. NUGA BEST’s
turmalinkeramik madras anvender præcis samme princip ved at afgive infrarøde varmestråler, som trænger dybt ind i kroppen, som derved sætter gang i blodcirkulationen. Turmalinkeramikken
giver derfor en øget blodcirkulation

Fingertryks massage

NUGA BEST’s turmalinkeramik madras har en mængde runde turmalinkeramiske “knapper” tæt placeret, så de giver optimal fingertryks massage og moxibustion terapi under brug.

Det giver samme effekt, som hvis der blev givet moxibustion på de 365 meridianer i vores krop.

Fingertryks massage og moxibustion kan afhjælpe mange forskellige lidelser, som blandt andet astma, leddegigt, rygsmerter, fordøjelsesproblemer, migræne, hudproblemer, allergi, blodcirkulation og menstruationssmerter for bare at nævne nogle.

Fingertryks massage, eller akupressur er en orientalsk terapi, som bygger på principperne i akupunkturen, den vigtigste forskel er fingertryk, i stedet for nåle, der bruges på akupunkterne. Akupressur kan være meget gavnligt som førstehjælp og nogle metoder har stor afslappende effekt.

Moxibustion, eller kort “Moxa” er ved siden af akupunktur, et vigtigt element i den orientaske medicin. Som en velkendt terapi i denne medicin er moxibustions hensigt at genskabe cirkulationen a energi og/eller blod i kroppen. For eksempel som vand fryser til is ved lave temperaturer, vil en unormal kold kropstemperatur være stærkt firbundet med dårlig funktion af de store og mindre organer. Moxibustion kan hjælpe med at genskabe funktionerne.

Negativ ionterapi

Når livskraften Qi mister sin balance, forringes vores krops almene tilstand hurtigt. Turmalinkeramik har indbygget ionisering og tilfører kroppen de manglende negative ioner, som vi alle har for lidt af på grund af daglig eksponering fra forurening og dårligt indeklima.

Effekten af ionterapien er blandt andet celle fornyelse, rensning af blodet, koordination af det autonome nervesystem og forstærkning af immun systemet.

NUGA BEST’s varmemadras er designet til at forsyne din krop direkte med negative ioner. Tænk på hvordan du føler dig i nærheden af vand eller havet som også giver dig negative ioner. Eller umiddelbart efter et voldsomt tordenvejr, lyn er storproducent af negative ioner, efter uvejret er luften ladet med negative ioner, naturen vågner, og man føler sig opladet af den friske luft.

Hvordan foregår en behandling

Læn dig tilbage og nyd fordelene ved infrarød varmemadras

Vi gør klar til behandlingen

Den infrarøde varmemadras er varmet godt op før din ankomst. Når du kommer skal du afklæde dig dit tøj, så du kun ligger på varmemadrassen i undertøj med et tæppe henover dig.

Reguler selv temperaturen

Du vil ligge på varmemadrassen alene i 60 minutter. Du har mulighed for under din behandling at skrue ned for varmemadrassen hvis den bliver for varm for dig.

Afslapning

Efter behandlingen er det vigtigt du får tid til at tage oplevelsen ind. Vi sørger derfor for et koldt glas vand og en behagelig sofa.

Book første behandling til særpris

PRISER

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på kontakt@ganeshbyravn.dk – Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ved infrarød varmemadras behandlinger er konsistens nøglen til bæredygtige resultater. Selvom det tager tid at opbygge de fulde fordele ved behandlingerne, vil du allerede efter den første session føle en øjeblikkelig tilfredsstillelse. Du vil føle dig rolig og afslappet i både krop og sind, da behandlingerne hjælper med at berolige dit nervesystem og sænke kortisolniveauet i din krop.

Vi anbefaler, at du kun bærer undertøj når du ligger på varmemadrassen. Du vil under behandlingen være i dit eget rum og du har tæppe på, hvor du kan slappe af og nyde din behandling i fred og ro.

For at få den bedste oplevelse er det vigtigt at være godt hydreret, da du vil svede en del. Derfor anbefaler vi, at du drikker rigeligt med vand inden din session, og undgår alkohol og tømmermænd. Efter din behandling vil vi servere vand. Det er en god idé at tage et brusebad når du kommer hjem for at skylle de giftstoffer, du har frigivet, ud af kroppen.

Vi har alt hvad der skal bruges til din behandling.

Vi tager hygiejne meget alvorligt, og derfor er der et lagen og håndklæde over madrassen som udskiftes efter behandlingen.

Dem der har følsomhed over for varme, dem med hæmofili, feber, og dem der er påvirket af alkohol eller stoffer, bør undgå at bruge varmemadrassen. Hvis du er usikker på, om det er sikkert for dig at bruge den infrarøde varmemadras, anbefales det altid at konsultere din læge først.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Spar 50% på alle behandlinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale