INFRARØD VARMEMADRAS

Bedre helbred og velvære

Turmalinkeramik termisk madras

60 minutter infrarød varmemadras 300 kr.

Fast lav pris!

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

IKKE BARE EN VARMEMADRAS!

NUGA BEST turmalinkeramik termiske varmemadras NM-2500 er ikke til sammenligning med andre infrarøde varmetæpper eller soveposer.

NUGA BEST er meget mere en en infrarødt varmemadras. Det er en turmalinkeramik termisk varmemadras, som er en kombination af infrarød varmestråler, fingertryks massage, moxibustion terapi og negativ ionterapi.

Kombinationen opstår på grund af den helt unikke turmalinkeramik, som hele madrassen er fyldt med.

Turmalinkeramik er verdens bedste helbreds keramik og består af turmalin, germanium, vulkansk bjergarter (lava) og koreansk granit (elvan).

Turmalinkeramik er udviklet først i verden af NUGA BEST. Det kaldes “den mystiske sten af liv”.

NUGA BEST

TURMALIN

Turmalin er det eneste hårde mineraler på Jorden, som har et permanent elektrisk potentiale, også kendt som polær krystal.

Hvilket betyder at turmalin har en konstant kilde til elektricitet som følge af tilstedeværelsen af negative og positive ioner. Det er en naturlig kilde til ioner og infrarøde stråler.

Under varme skaber turmaling lav frekvente magnetiske bølger (magnet terapi), som forstærker kroppens blodcirkulation samt forbedre vores organismes energiforsyning i organer og celler.

Effekten af turmalin på kroppen inkluderer at hjælpe med at genopbygge det endokrine system og påvirke positivt mod sygdomme forårsaget i leveren, det autonome nervesystem, blodcirkulationen og huden.

Turmalin hjælper på iltoptagelsen i blodet, forstærker immunforsvaret, hormonsystemet og lymfesystemet, kan også hjælpe ved onkologiske sygdomme.

NUGA BEST

ØVRIGE MINERALER

Germanium er ligeså værdifuld som guld og skør som glas. Det er et halvædelt metal, der er involveret i mange processer i den menneskelige krop. Derudover er det også et mikronæringsstof, som forekommer naturligt i fødevare, f.eks. hvidløg og svampe.

Germanium forbedre iltningen af celler. Det hjælper med at holde immunforsvaret i balance og udrenser toxiner og gifte.

Vulkanske bjergarter (lava) er blevet brugt i mange år inden for spa-behandlinger pga. den helbredende egenskaber. 

Lavasten fungere som en fantastisk varme “opsamler”, som skaber en optimal varmeoptagelse for kroppen. Opvarmede lavasten overfører deres varmeenergi til kroppens dybere lag og stimulere derved blodcirkulationen, cellernes funktioner, stofskifte og gendannelsen af væv.

Koreansk granit (elvan) er karakteristisk ved evnen til at vedhæfte til og opløse fremmedlegemer, bakterier, og tungmetaler og neutralisere giftige materialer.

Elvan hjælper dermed med at rense dit blod dog celler.

NUGA BEST

EFFEKT

Effekten for brugen af NUGA BEST’s turmalinkeramik varmemadras taler for dig selv:

  • Forbedre blodcirkulationen væsentligt og holder kropstemperaturen korrekt og stabil.
  • Forbedre blodets evne til at optage ilt, modvirker væskeansamlinger og hævelser.
  • Styrker åndedræts systemet, stabilisere nervesystemet og kroppens ernæringsoptagelse.
  • Smerte- og betændelseslindring, hjælper kroppen til rensning af affaldsstoffer og toksiner.
  • Styrker immun systemet som giver forebyggelse af forskellige slags sygdomme.
  • Modvirker stress, normalisering af søvn, forhøjet humør, bedre hud, mindre acne. reducerer fedtlag og modvirker ældning.

NUGA BEST

INFRARØD VARMESTRÅLER

Far infrarøde varmestråler (FIR) udsendes fra solen og vores menneskelige krop i naturen. Der er en ikke-invasiv stråling, som når dybt ind i nerverne og musklerne, og giver dyb varmeterapi, der kan hjælpe med at booste kroppens helbredende evne ved at øge stofskiftet og immun systemet, og hjælpe med at afgifte blodet. 

FIR stimulerer cellulært stofskifte, hvilket øger kroppens regenerative evne og hjælper med at genoprette nervesystemets korrekte funktion. FIR energi absorberes meget let af den menneskelige krop og hjælper i alle aspekter af kropslig vækst og udvikling. Kroppen har sin egen mekanisme til at producere FIR, som stimulerer heling og cellulær reparation. Når kroppen udsættes for FIR, stimuleres vores helingsprocesser, og vores krops egne reparationsresponser aktiveres, genopretter funktion og afgiftende.

Det Koreanske folk har altid udnyttet fordelene ved varme i form af dybe infrarøde stråler udsendt fra for eksempel lervægge, keramiske plader og “Ondol” opvarmede gulve. NUGA BEST’s
turmalinkeramik madras anvender præcis samme princip ved at afgive infrarøde varmestråler, som trænger dybt ind i kroppen, som derved sætter gang i blodcirkulationen. Turmalinkeramikken
giver derfor en øget blodcirkulation

NUGA BEST

FINGERTRYKS MASSAGE

NUGA BEST’s turmalinkeramik madras har en mængde runde turmalinkeramiske “knapper” tæt placeret, så de giver optimal fingertryks massage og moxibustion terapi under brug. 

Det giver samme effekt, som hvis der blev givet moxibustion på de 365 meridianer i vores krop.

Fingertryks massage og moxibustion kan afhjælpe mange forskellige lidelser, som blandt andet astma, leddegigt, rygsmerter, fordøjelsesproblemer, migræne, hudproblemer, allergi, blodcirkulation og menstruationssmerter for bare at nævne nogle.

Fingertryks massage, eller akupressur er en orientalsk terapi, som bygger på principperne i akupunkturen, den vigtigste forskel er fingertryk, i stedet for nåle, der bruges på akupunkterne. Akupressur kan være meget gavnligt som førstehjælp og nogle metoder har stor afslappende effekt.

Moxibustion, eller kort “Moxa” er ved siden af akupunktur, et vigtigt element i den orientaske medicin. Som en velkendt terapi i denne medicin er moxibustions hensigt at genskabe cirkulationen a energi og/eller blod i kroppen. For eksempel som vand fryser til is ved lave temperaturer, vil en unormal kold kropstemperatur være stærkt firbundet med dårlig funktion af de store og mindre organer. Moxibustion kan hjælpe med at genskabe funktionerne.

NUGA BEST

NEGATIV IONTERAPI

Når livskraften Qi mister sin balance, forringes vores krops almene tilstand hurtigt. Turmalinkeramik har indbygget ionisering og tilfører kroppen de manglende negative ioner, som vi alle har for lidt af på grund af daglig eksponering fra forurening og dårligt indeklima.

Effekten af ionterapien er blandt andet celle fornyelse, rensning af blodet, koordination af det autonome nervesystem og forstærkning af immun systemet. 

NUGA BEST’s varmemadras er designet til at forsyne din krop direkte med negative ioner. Tænk på hvordan du føler dig i nærheden af vand eller havet som også giver dig negative ioner. Eller umiddelbart efter et voldsomt tordenvejr, lyn er storproducent af negative ioner, efter uvejret er luften ladet med negative ioner, naturen vågner, og man føler sig opladet af den friske luft.

INFRARØD VARMEMADRAS

Turmalinkeramisk termisk infrarød varmemadras er din perfekte samarbejdspartner til bekæmpelse af uønsket fedt og cellulitis. 

Varmemadrassen kan hjælper dig med adskillige luftveje sygdomme og problemer samt forebygger og afhjælper influenza og forkølelser.  

De infrarød stråler fra turmalin gennemtrænger kropsvævet op til 5 cm i dybden og afhjælper derved adskillige hudsygdomme og forbedre hudens struktur. 

Dine muskel- og ledsmerter kan reduceres vha. den infrarød varme, da den giver energi, som aktivere kroppens egen fysiologiske funktioner og tvinger den til at “nulstille” sig selv.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale