EM Shaper Face
- Den ultimative ansigtsløftning uden kirurgi

Med tiden mister vores ansigtsmuskler deres styrke, hvilket påvirker vores ansigtsudtryk og fører til fedtforskydninger i ansigtet. Dette kan resultere i rynker. EM Shaper Face bekæmper dette ved at opvarme dermis, hvilket stimulerer den naturlige produktion af kollagen og elastin. Samtidig bliver ansigtsmusklerne aktiveret, hvilket forbedrer ansigtets konturer og styrker kæbelinjen.

Før Efter

Reducer rynker og få et naturligt ansigtsløft med vores behandlingsforløb

Vores EM Shaper Face-løft forløb er designet til at give et naturligt ansigtsløft efter 5 behandlinger. Hver session inkluderer 20 minutters EM Shaper ansigtsbehandling, kombineret med vores aktiverende serum og 20 minutters LED rød lysterapi for yderligere hudfornyelse.

For at maksimere dine resultater, tilbyder vi også et vedligeholdelsessæt fra Inner Nordic (værdi 995 kr.). Dette sæt forbedrer ikke kun resultaterne fra behandlingerne, men forlænger også deres varighed.

Inner Nordics innovative ‘Skincare Wand’ er en multifunktionel enhed, der kombinerer EMS teknologi, lysterapi, terapeutisk varme og ansigtsmassage – alle klinisk bevist at bidrage til et naturligt ansigtsløft.

Naturligt ansigts løft uden kirugi

Sådan føles en EM Shaper behandling

EM Shaper Face er udviklet med fokus på din komfort og eliminerer behovet for bedøvelse eller bedøvende cremer, som ellers er almindelige ved ansigtsløftningsbehandlinger.

Behandlingen begynder med placeringen af to applikatorpuder på kinderne og en på panden. Disse puder leverer målrettet behandling til ansigtsmusklerne, herunder frontalis-musklen, der løfter øjenbrynene, samt zygomaticus major og minor musklerne, der trækker mundvigene opad ved smil og latter.

Under behandlingen vil du opleve en varm og pulserende fornemmelse i ansigtet. Dette skyldes en kombination af højfrekvente elektromagnetiske impulser og synkroniseret radiofrekvens, der arbejder sammen for at skabe hundredevis af impulser, som fremtvinger muskelsammentrækninger i ansigtet.

Hele behandlingen varer cirka 20 minutter, efterfulgt af påføring af et aktiverende serum og 20 minutters LED-lysterapi. Efter behandlingen kan du straks vende tilbage til dine daglige aktiviteter uden bivirkninger.

Før Efter

Hvordan foregår en behandling?

Læn dig tilbage og nyd et naturligt ansigtsløft, helt uden kirurgi.

EM Shaper Face

Vi begynder med at rengøre huden, derefter påsættes EM Shaper Face applikatorerne på kinderne og panden. Denne del af behandlingen varer 20 minutter.

Aktiverende serum

Derefter påfører vi ansigtet vores Botox-lignende peptide aktiverende serum fra Inner Nordic for at booste effekten af LED lysterapien.

LED lysterapi

Så følger 20 minutters LED lysterapi, der anvender lavfrekvente røde og blå lysbølger. Dette fremmer kollagenproduktionen, strammer huden op og genskaber din glød.

Vedligeholdelse

For at optimere dine resultater giver vi alle deltagere af et facelift forløb et vedligeholdelsessæt fra Inner Nordic (ansigtsstav + serum). Dette forbedrer ikke kun resultaterne fra behandlingerne, men forlænger også deres varighed.

Book første behandling til særpris

Virker det virkelig?
Kliniske studier har vist, at samtidig udsendelse af synkroniserede højfrekvente elektromagnetiske impulser og radiofrekvens ved behandling med lignende enheder reducerer tegnene på aldring i ansigtet. Derudover er maskinen CE-certificeret.

PRISER

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på ikontakt@ganeshbyravn.dk – Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

EM Shaper Face er ideel for dig, hvis du søger et løft af øjenbrynene eller den nedre del af ansigtet uden brug af plastikkirurgi/injektioner. Behandlingen løfter ansigts strukturerne, som begynder at hænge med alderen, og genopretter dem til et mere ungdommeligt udseende. Studier har vist et gennemsnitligt fald i rynker på 35%, en stigning i løft på 20% og en 29% stigning i ansigtsmuskulatur.

Dette varierer fra person til person. I gennemsnit skal der gå 5 til 10 dage mellem hver session. Men en af vores behandlere vil rådgive dig individuelt omkring dette og lægge en personlig behandlingsplan for dig.

Allerede efter første behandling vil du kunne se synlige resultater. Dog vil væsentlige forbedringer først ses 4-6 uger efter at have afsluttet et behandlingsforløb af 5 behandlinger.

Herefter vil resultaterne også forbedre sig i de kommende uger.

Vi tager altid før/efter billeder så du kan følge din udvikling.

Dog er hver person unik og hermed også hvert ansigt. Så husk på, at dine resultater kan være forskellige fra andres. Din alder og hudtilstand kan spille en rolle.

EM Shaper Face behandlingen har meget få bivirkninger, så du kan hurtigt vende tilbage til din normale rutine efter behandlingen.

Efter behandlingen kan du risikere at opleve rødme omkring det område, applikationerne har siddet, men den forsvinder af sig selv i løbet af et par timer.

For visse personer kan behandlingen opleves som ubehagelig, da den får ansigtsmusklerne til at sammentrække i intervaller. Dog vil du ikke mærke det efter behandlingen.

Før du besøger klinikken, skal du rense dit ansigt for al makeup, da EM Shaper face pads ikke vil sidde ordentligt, hvis du ikke gør det.

Sørg for at rense og tørre dit ansigt grundigt. Desuden ville det være bedst, hvis du fjerner eventuelle smykker eller piercinger inden. Og sørg for at informere din behandler, hvis du har hudproblemer før behandlingen.

Resultaterne fra EM Shaper Face behandlingerne er permanente i ca. 6 måneder. Derefter er enkelte behandlinger nødvendige for at vedligeholde resultaterne.

Du kan ikke gøre brug af EM Shaper Face behandlingen hvis du:

  • Er gravid
  • Har metal implantater eller piercinger i ansigtet
  • Har pacemaker
  • Døjer med hudsygdom eller inflammation

Spar 50% på alle behandlinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale