INFRARØD SAUNA

Saunaen bruger infrarød til at varme kroppen op indefra og ud for afgiftning, bedre blodcirkulation og smertelinding

PÅSKE TILBUD - 22. MARTS til 6. APRIL*

Tag din ven/veninde gratis med i infrarød sauna (gælder også kombi behandlinger med infrarød sauna)

Holistisk afgiftning af kroppen for affaldsstoffer

30 minutter infrarød sauna 200 kr.

Fast lav pris!

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

INFRARØD SAUNA

Den infrarøde kabine kan maksimalt blive 65 grader varm. I
en traditionel sauna er det ikke ualmindelig, at temperaturen kommer op på ca. 85°C. Den infrarøde sauna føles ikke på samme måde som en almindelig sauna, da luftfugtigheden ikke er anderledes end uden for kabinen og derfor er det meget nemmere at være i den infrarøde sauna end den almindelige. I en almindelig sauna vil du føle varmen uden på kroppen og i den infrarøde vil du mærke varmen indefra og ud. Du kommer til at svede i den infrarøde sauna, men det vil føles anderledes.

Hos Ganesh by Ravn sættes temperaturen i den infrarøde kabine til mellem 55-65 grader. Kabinen vil under behandlingen blive varmere. Grunden til den ikke er sat højere ved starten er så kroppen kan vænne sig til den stigende påvirkning. Porerne i huden vil åbne sig naturligt og komfortabelt. På grund af den øgede temperatur vil hjertet slå lidt hurtigere og iltrigt blod bliver pumpet hurtigere gennem kroppen. Samtidig bliver affaldsstoffer hurtigere ført væk.

Det er altid en god ide at drikke rigeligt med vand ved enhver varmebehandling, da du vil tabe væske gennem sved. Det anbefales også at holde igen med indtagelse af alkohol, der udvider blodkar, og derfor giver en langt større belastning af hjertet under en varmebehandling. 

 

INFRARØD

EFFEKT

Infrarød varmebehandling øger blodcirkulationen og dermed iltforsyningen til beskadiget væv. Dette har indvirkning på for eksempel kroniske ledsmerter, muskelsmerter og sportsskader. Infrarød varmebehandling fremmer afslapning og komfort og har sund indflydelse på søvnkvalitet og stress.

Undersøgelser påviser også en væsentlig sænkning af for højt blodtryk, forbedring af blodets viskositet samt en sund påvirkning af hjertets funktioner.

Behandlingen formindsker betændelse og hævelse, blandt andet af slimhinder og har derfor en gavnlig effekt på astma, bronkitis, forkølelse, influenza, bihulebetændelse og forstoppelse.

Den behagelige, dybdegående virkning af infrarød varmebehandling får mennesker til at svede meget ved relativt lave temperaturer.  Da det kræver energi at svede, vil der være en forøgelse af ens forbrænding under behandlingen.

INFRARØD

VRIKNING

Mennesket består af ca. 70 % vand. Vandmolekyler vibrerer internt med en frekvens på omkring 31,89 THz svarende til en bølgelængde på 9,4 micron eller µmeter. Vandmolekylet udstråler derfor infrarøde bølger i netop denne frekvens. Det er den udstråling, der giver os vores kropstemperatur på 37°C. 

Den infrarøde stråling fra FIR-kilder, der ligger omkring denne frekvens, styrker den naturlige bevægelse i cellerne forårsaget af vand- og andre molekyler. Dermed fungerer cellen mere optimalt.

Den infrarøde stråling trænger dybt ind. Mennesket absorberer op til 93% af den infrarøde stråling, som det bliver udsat for og strålingen fra de infrarøde elementer trænger op til 4 cm ind i kroppen.

Den infrarøde stråling fra FIR-kilder varmer ikke luften så meget op, som det for eksempel er tilfældet ved en almindelig sauna. Derved undgås overbelastning af huden og kroppen i det hele taget. Dette sammenholdt med den dybt indtrængende virkning gør den infrarøde kabine til en anderledes og helsebringende oplevelse.

 

INFRARØD

SIKKERHED

Behandlingen er sikker og har ingen negative bivirkninger, bortset fra at den kan medføre sundhedsrisici i tilfælde af de nedenfor anførte medicinske tilstande:

  • Almen sygdom
  • Hjerteproblemer
  • Graviditet og amning
  • Forhøjet blodtryk, der ikke er reguleret
  • Brug af kobberspiral som prævention 
  • Store åbne sår 
  • Under påvirkning af stoffer eller alkohol

Hvis du er usikker omkring, hvorvidt du er kvalificeret til at benytte infrarød sauna grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere egen læge først.

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

INFRARØD SAUNA

Infrarød sauna er anderledes fra en almindelig sauna og derfor er det også nemmere at være i længere tid i saunaen. Som minimum skal man opholde sig i 20 minutter i den infrarøde sauna.

Hos Ganesh by Ravn tilbyder vi behandlinger på 30 og 60 minutter. Det er muligt at sidde to i saunaen, såfremt man kan lide at være tætte.

Saunaen sætte til 55 grader og vil under behandlingen blive varmere. Husk at forlade saunaen, hvis du på nogen måde føler dig utilpas.

Det er altid en god ide at drikke rigeligt med vand ved enhver varmebehandling, da du vil tabe væske gennem sved. Hos Ganesh by Ravn serveres der både vand og te før din behandling, hvis det ønskes, og det er muligt at få fyldt op undervejs.

INFRARØD SAUNA + CRYO + X°CRYO

Infrarød sauna kan med fordel kombineres med CRYO og X°CRYO. Læs mere om X°CRYO og CRYO.

Den infrarøde sauna skal benyttes før CRYO for ikke at varme kroppen unaturligt op efter CRYO behandlingen. Det er vigtigt at kroppen bruger egne ressourcer på at blive varm igen. Dermed ikke sagt at der ikke kan trænes, løbes eller andet aktivt efter en CRYO behandling. X°CRYO benyttes efter helkrops CRYO.

Kombinationen af infrarød sauna, CRYO og X°CRYO booster kroppens naturlige processer endnu mere end blot en af behandlingerne. 

Efter en tur i den infrarøde sauna er det ligefremt dejligt at blive kølet af i CRYO og X°CRYO.

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale