Lipolaser

Lipolaser er en effektiv metode til at smelte uønsket fedt væk gennem lokal behandling. 

Det er vigtigt at bemærke, at Lipolaser ikke kan stå alene. For at opnå de bedste resultater skal du drikke rigeligt med vand og aktivere dit lymfesystem, så fedtet kan udskilles. En livsstilsomlægning er nødvendig for at undgå, at fedtcellerne kommer tilbage. Du kan med fordel benytte vores andre behandlinger for at hjælpe processen endnu mere og sikre et varigt resultat.

Vi tilbyder Lipolaser til en fast lav pris på kun 300 kr.

Hvad er lipolaser?

Lipolaser er en non-invasiv slankebehandling som sikkert fjerner de stædige fedtdepoter, som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipolaser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

Lipolaser giver omgående og effektiv fedtreducering som er 100 % smertefrit. Lipolaser er en laser energi behandling, hvor en Lipolaser (koldlaser) udsender signal til at stimulere fedt cellemembraner , hvor i koldlaseren med dens gennemtrængelighed får cellerne til at frigive deres runde og intracellulære fedt, som bliver udskilt via kroppens naturlige udskillelsesprocesser (lymfesystemet).

Behandlingen kan ikke stå alene det er vigtige at du dyrker motion, drikker rigeligt med vand og foretager en livsstilsomlægning for ikke at fylde dine fedtdepoter igen.

Motion umiddelbart efter behandlingen er optimal for at sætte kan i dit lymfesystem. Alternativt kan du benytte infrarød sauna, CRYO eller X°TONE.

Smelt uønsket fedt væk lokalt

Behandling

Lipolaser kan stå alene eller udføres sammen med vores øvrige behandlinger. 

I kombinationen med vores øvrige behandlinger, såsom infrarød sauna, CRYO og bodysculpting opnås de bedste resultater.

En behandling alene med lipolaser på de valgte områder tager 35 minutter. Efter de første 10 minutter vil fedtcellerne begynde at smelte og udskilles i vores lymfesystem.

Det anbefales som minimum et forløb på 10 gange, før du kan se et ordentlig resultat. Under et forløb vil du skulle have 2-3 behandlinger om ugen for at opnå de bedste resultater.

Fordele

Lipolaser giver dig følgende fordele:

  • Effektiv fjernelse af stædige fedtdepoter
  • Effektiv til behandling af cellulite/appelsinhud
  • Effektiv til opstramning af huden
  • Effektiv til at gøre dine ar pænere
  • Flere områder kan behandles på en gang

Hvordan foregår en behandling

Læn dig tilbage og nyd fordelene ved lipolaster

Vi gør klar til behandlingen

Du tager plads på briksen enten på maven eller ryggen, alt efter hvilke områder du ønsker behandlet. Du behøves ikke at tage alt dit tøj af, men det er vigtig at de områder som skal behandles at huden er helt bar.​

Lipolaster pats

Du får spændt et bånd rundt om din krop for at holde på lipolaser pats. Der er 8 store pats og 2 små som fordeles efter dit ønske. Du vil ligge med disse pats på i 35 minutter.

Afslapning

Efter behandlingen er det vigtigt du får tid til at tage oplevelsen ind. Vi sørger derfor for et koldt glas vand og en behagelig sofa.

CRYO eller Sauna

Efter din behandling er det vigtigt at du får aktiveret dit lymfesystem, dette kan gøres ved en rask gåtur, træning eller en tur i infrarød sauna og/eller CRYO

Book første behandling til særpris

PRISER

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på kontakt@ganeshbyravn.dk – Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Ved lipolaser behandlinger er konsistens nøglen til bæredygtige resultater. Selvom det tager tid at opbygge de fulde fordele ved behandlingerne, vil de fleste efter 2-3 gange begynde at kunne se et resultat. Men vi anbefaler alle et forløb på minimum 10 behandlinger før du ser de store effekter. Behandlinger skal ligge med 2-3 stykker om ugen for at du får det fulde ud af behandlingerne.

De områder som skal behandles skal være med bar hud, men det er ikke nødvendigt at du afklæder alt tøj. Du vil under behandlingen være i dit eget rum og du har tæppe på, hvor du kan slappe af og nyde din behandling i fred og ro.

Kom som du er, men undgår alkohol og tømmermænd. Efter din behandling vil vi servere vand. Det er vigtigt at du efter behandlingen får gang i lymfesystemet og drikker rigeligt med vand.

Vi har alt hvad der skal bruges til din behandling.

Hvis du er gravid, ammer eller har en leversygdom, og dem der er påvirket af alkohol eller stoffer, bør undgå at bruge lipolaser. Hvis du er usikker på, om det er sikkert for dig at bruge lipolaser, anbefales det altid at konsultere din læge først.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Spar 50% på alle behandlinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale