LIPOLASER

Smelt uønsket fedt væk

Lokal behandling af uønskes fedt

Lipolaser 300 kr.

Fast lav pris!

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

LIPOLASER

LIPOLASER

Lipolaser er en non-invasiv slankebehandling som sikkert fjerner de stædige fedtdepoter, som er svære at komme af med, også selv om du lever sundt eller dyrker motion. Lipolaser er en super effektiv måde at komme uønsket fedt til livs, hjælper også på cellulites og strammer huden op.

Lipolaser giver omgående og effektiv fedtreducering som er 100 % smertefrit. Lipolaser er en laser energi behandling, hvor en Lipolaser (koldlaser) udsender signal til at stimulere fedt cellemembraner , hvor i koldlaseren med dens gennemtrængelighed får cellerne til at frigive deres runde og intracellulære fedt, som bliver udskilt via kroppens naturlige udskillelsesprocesser (lymfesystemet).

Behandlingen kan ikke stå alene det er vigtige at du dyrker motion, drikker rigeligt med vand og foretager en livsstilsomlægning for ikke at fylde dine fedtdepoter igen.

Motion umiddelbart efter behandlingen er optimal for at sætte kan i dit lymfesystem. Alternativt kan du benytte infrarød sauna, CRYO eller X°TONE.

Lipolaser

BEHANDLING

Lipolaser kan stå alene eller udføres sammen med vores øvrige behandlinger

I kombinationen med vores øvrige behandlinger, såsom infrarød sauna, CRYO og bodysculpting opnås de bedste resultater.

En behandling alene med lipolaser på de valgte områder tager 45-60 minutter. Efter de første 10 minutter vil fedtcellerne begynde at smelte og udskilles i vores lymfesystem.

Det anbefales som minimum et forløb på 10 gange, før du kan se et ordentlig resultat. Under et forløb vil du skulle have 2-3 behandlinger om ugen for at opnå de bedste resultater.

LIPOLASER

Lipolaser kan ikke stå alene. Det er vigtigt du selv tager ansvaret og får drukket en masse vand og får sat gang i dit lymfesystem, så fedtet kan udskilles gennem dit lymfesystem.

Du skal foretage en livsstilsomlægning for ikke at tage dine fedtceller på igen.

Du kan med fordel benytte vores andre behandlinger for at hjælpe processen endnu mere.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale