CRYO ansigt behandling

CRYO ansigts behandling er en effektiv metode til at stramme ansigtet op, afhjælpe spændinger, acne, rødme, migræne og stress. Oplev fordelene ved CRYO ansigts behandling, og mærk forskellen.

Ligesom CRYO helkrop er CRYO ansigt en kuldeeksponering. CRYO ansigt indebærer en kortvarig eksponering ved temperaturer på -60°C. Dette giver et termisk chok og kroppen går ind og regenerer sig selv, derudover sikre endorfinerne efterfølgende for mere energi og du får et boost til immunforsvaret. CRYO ansigt er elektrisk afkølet og vi anvender derfor ikke flydende nitrogen.

Book din behandling nu for 200 kr.

Fordele

Opstramning af huden

mindskelse af porer

naturlig kollagenproduktion

reduktion af rødme

reduktion af fine linjer og rynker

øjeblikkelig opfriskning

forbedret blodcirkulation

beroligende for huden

forbedret hudskruktur

Behandling

CRYO klassisk ansigts behandling udføres med en maske i 2 minutter efterfuldt af en pind i 3 minutter, som begge blæser koldt luft ud. Masken er stationær, hvorimod pinden kan flyttes rundt i hele ansigtet, hals, hage og nakke efter behov. En session varer ca. 5 minutter og er ikke smertefuld.

CRYO migræne behandling udføres med en maske i 2 minutter efterfuldt af en stor kop oven på hovedet i 3 minutter, som begge blæser koldt luft ud. Masken er stationær, hvorimod koppen kan flyttes rundt, så hele hovedet udsættes for kulde efter behov. En session varer ca. 5 minutter og er ikke smertefuld.

CRYO acne behandling udføres med en maske i 2 minutter, som blæser koldt luft ud. Dernæst sidder man med masken i 20 minutter, hvor den er slukket. Masken har blåt lys, som afhjælper hudinflammation såsom akne, psoriasis, rosacea og eksem.
Det blå lys trænger ned huden og har derved en lindrende virkning og er egnet til hud, som er følsom, fedtet og med tendens til hududslæt. En session varer ca. 22 minutter og er ikke smertefuld.

CRYO behandlinger i ansigtet er til dig, som ønsker hjælp til anti age (hudforyngelse og opstramning), smerter, gigt, inflammationer, psoriasis, øget blodcirkulation, øget kollagenproduktion, acne , ar, migræne / hovedpine, pigmentpletter, rosacea og øvrige hudlidelser.

Vi anbefaler alle som minimum at kører et forløb på 10 gange med en varighed af 2-3 gange i ugen for at få den optimale effekt. 

Oplev fordelene i ansigtet og mærk forskellen

Sådan virker det

Hos Ganesh by Ravn bruger vi Cryotech Nordic (CTN) X°CRYO maskine til vores CRYO lokal behandlinger. Det er et CRYO-terapiudstyr til lokal brug, der bruger ekstrem kold luft og varmeekstraktion for at fremskynde helingsprocessen i tilfælde af skade på kroppen.

X°CRYO princippet er baseret på den høje volumen og hastighed af den afkølede luft, som giver en meget effektiv, men alligevel sikker metode til at producere et termisk stød i det behandlede område uden risiko for frostskader eller andre bivirkninger.

CRYO-terapi er blevet brugt med succes siden 1970’erne til at lindre muskelsmerter, kramper, ledbetændelse, hudsygdomme, skadesinddrivelse og for at øge det generelle velvære.
Næsten enhver del af kroppen kan behandles med X°CRYO maskinen. X°CRYO er fremstillet, designet og produceret i de nordiske lande. 

Hvordan foregår en behandling?

Læn dig tilbage og nyd kuldens effekt.

Før din behandling

Du sætter dig til rette i stolen ved maskinen. Vi taler om hvad du kommer med og hvad dine ønsker er. Sammen lægger vi en plan for netop dig.

Behandling

Vi sætter applikationen på maskinen ud fra dine ønsker og behov. Maskinen kører i 2-5 minutter. Har du booket acne behandling sidder du med det blå lys i 20 minutter efter masken.

Efter behandlingen

Ved siden af maskinen står der en lækker rose mist, som du er velkommen til at pifte i ansigtet. Efter din behandling har du mulighed for at sidde afslappet i sofaen og nye et glas koldt vand.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler som minimum et forløb på 10 gange for at få det fulde ud af CRYO'ens benefits.

Book din første behandling

Virker det virkelig?
Kliniske studier har vist, at kuldepåvirkning af kroppen booster kroppens indlejrede evner til selvhelbredelse, selvrestitution og selvforyngelse. Derudover er maskinen CE-certificeret.

PRISER

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på de spørgsmål vi ofte bliver stillet. Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Så er du mere end velkommen til at skrive til os på kontakt@ganeshbyravn.dk – Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

De fleste oplever en forskel/forbedring allerede efter 1 behandlinger. Vi anbefaler at gennemføre 10 behandlinger i alt, med 2-3 dages mellemrum. CRYO kan benyttes dagligt og jo mere intens et forløb du tager, jo hurtigere ser du resultater.

Behandlingen er non-invasive og smertefri.

Vi tilbyder CRYO til ansigtet med en elektrisk nedkølet maskine. Dette betyder, at vi IKKE bruger flydende nitrogen i vores behandlinger. Luften i vores maskine er 100% naturlig og sikker at indånde. Derudover er vores CRYO også godkendt som medicinsk udstyr.

Ja, du skal mindst være 16 år gammel. Såfremt du er under 18 år gammel og ønsker at gennemgå en behandling, skal du medbringe en forælder/værge, der kan erklære, at du må gennemføre behandlingen.

Har du én af følgende tilstande / diagnoser, så kan vi desværre ikke lade dig gennemføre behandlingen:

  • Er gravid eller ammer.
  • Har tidligere haft et hjerteanfald eller har et svagt hjerte.
  • Har metaliske implantanter i kroppen som f.eks. metalskruer efter en operation, en pacemaker eller en spiral.
  • Har en piercing i underlivet.
  • Lider af cancer.
  • Har fibromer i livmoderen større end 2 cm.
  • For nyligt har undergået operation i bækkenbunden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale