CRYO

Kulde helkropsterapi bruger kortvarig termisk stød til at booste kroppens indlejrede evner til selvhelbredelse, selvrestitution og selvforyngelse

Holistisk behandling til kroppens naturlige processer

Tilbud - CRYO til kun 200 kroner per gang

Gælder alle bookinger resten af december 2022 og januar 2023 - noter "Halv pris" i kommentarfeltet og vælg betal senere i booking systemet.

MÅNEDSABONNEMENT TILBUD

Giver adgang til 1 styk behandling om dagen.
Binding på minimum 3 måneder.
Gælder alle køb resten af december 2022 og januar 2023.
Abonnementsprisen er gældende frem til du opsiger dit abonnement.

CRYO

Nu kun 2.000 kroner – normalpris 4.000 kroner

INFRARØD SAUNA

Nu kun 1.000 kroner – normalpris 2.000 kroner

X°CRYO

Nu kun 1.500 kroner – normalpris 3.000 kroner

MÅNEDSABONNEMENT TILBUD

Giver adgang til 1 styk behandling om dagen.
Binding på minimum 3 måneder.
Gælder alle køb resten af december 2022 og januar 2023.
Abonnementsprisen er gældende frem til du opsiger dit abonnement.

Kombi 1

Til dig som ønsker den fulde pakke med 30 minutter infrarød sauna + CRYO + X°CRYO ansigt/lokalt/migræne. Nu kun 4.500 kroner – normalpris 6.000 kroner.

Kombi 2

Til dig som ønsker 30 minutter infrarød sauna + CRYO. Nu kun 3.000 kroner – normalpris 4.000 kroner.

Kombi 3

Til dig som ønsker 30 minutter infrarød sauna + X°CRYO ansigt/lokalt/migræne. Nu kun 2.500 kroner – normalpris 3.000 kroner.

Kombi 4

Til dig som ønsker CRYO + X°CRYO ansigt/lokalt/migræne. Nu kun 3.500 kroner – normalpris 5.000 kroner.

CRYO BEHANDLING

HELKROPSTERAPI

CRYO er terapi for hele kroppen og kaldes derfor helkropsterapi, også selvom hovedet i vores maskine ikke udsættes for kuldeeksponeringen.

CRYO-terapi for hele kroppen er en kortvarig eksponering af hele kroppen for temperaturer under -110°C. Hos os er maskinen mellem -110 til -150 grader. Den kolde luft, der fylder CRYO-saunaen, er tør og føles varmere end at vinterbade, da den kolde luft føles mere behagelig end koldt vand. Ikke desto mindre opfatter kroppen kulde som en trussel mod overlevelse og aktiverer de stærkeste selvbeskyttelsesmekanismer, den har.

Tilbud - CRYO + X°CRYO til kun 450 kroner per gang

Gælder alle bookinger frem til og med 30. november 2022 ved brug af koden "NOV".

CRYO BENEFITS

Restitution

Sport/træning

Smertelindring

Vægttab

Velvære

Mindre stress

Appelsinhud

Bedre søvn

Anti-aging

CRYO ER FOR ALLE

Tilbud - CRYO + X°CRYO
10 turs klippekort til kun 4000 kroner

CRYO

EFFEKT

Effekten af CRYO helkropsterapi afhænger af termoregulering. For at behandlingen skal virke, skal kuldereceptorer i huden udsættes for den omgivende kulde. Af denne grund må du kun bære minimalt med tøj, undtagen det obligatoriske beskyttelsesudstyr til at dække de mest følsomme dele af kroppen – fødder og tæer, fingerspidser samt kønsorganer hos mænd.

Under eksponeringen falder KUN hudoverfladetemperaturen.
Ændring i muskeltemperatur er minimal, mens kerne-/kropstemperaturen bliver beskyttet af kroppen og forbliver intakt. Varigheden af eksponeringen er begrænset for at sikre, at alle temperaturer, inklusive den faldende hudtemperatur, forbliver inden for sikre grænser.

Cryo

VIRKNING

CRYO-terapi for hele kroppen booster blodcirkulationen og resulterer i forbedret iltning af muskler og alle indre organer, øger antioxidantniveau i plasma og reduktionen af inflammation, hvilket resulterer i adskillige sundhedsmæssige og kosmetiske fordele. Behandlingen er sikker og har ingen negative bivirkninger, bortset fra at den kan medføre sundhedsrisici i tilfælde af de nedenfor anførte medicinske tilstande. 

• Almen sygdom
• Hjerteproblemer
• Cancer
• Graviditet
• Epilepsi
• Forhøjet blodtryk, der ikke er reguleret
• Kuldeallergi og kuldeastma
• Under påvirkning af stoffer eller alkohol

Hvis du er usikker omkring, hvorvidt du er kvalificeret til at gennemgå CRYO-terapi grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere egen læge først. Under alle behandlinger, står en af vores oplærte CRYO-ansvarlige ved CRYO-saunaen og tilser at behandlingen foregår sikkert efter vores retningslinjer.

CRYO

SIKKERHED

Vores CRYO-sauna er det nyeste på marked inden for elektrisk CRYO. Maskinen nedkøles med el, hvilket betyder der ikke benyttes nitrogen i forbindelse med nedkølingen. Denne CRYO kaldes E°Cabin.

E°Cabin er revolutionær inden for helkrops CRYO terapi, da der inde i maskinen er sensorer som måler kropstemperaturen fra top til tå. Alt sammen for at sikre dig en ligelig fordelt kulde eksponering.

E°Cabin variere mellem 2-3 minutter. Sensorerne i kabinen bestemmer varigheden af behandlingen. Behandlingen er altid som minimum 2 minutter, også selvom den ønskede temperatur på kroppen er nået efter 1,5 minut.

Døren til CRYO-saunaen er udstyret med magneter som sikre at behandlingen stoppes såfremt døren åbnes.

Cryo

EVIDENS

CRYO er en forholdsvis ny ting i Danmark og betragtes som det nye sort. 

CRYO har mere en 25 år på bagen og derfor foreligger der enormt meget evidens bag behandlingsmetoden. Noget er mere videnskabeligt undersøgt en andet og nogle ting har man undervejs fundet ud af at CRYO også hjælper på uden der foreligger nogen skriftlig evidens bag dette.

Som med så mange andre behandlingsformer, så skal CRYO prøves for at mærke effekten på egen krop.

Er du interesseret i evidensen bag behandlingsmetoden, så kom forbi klinikken eller send os en mail.

 

NYHED - MÅNEDSABONNEMENT CRYO

1 gang i ugen

Til dig som ønsker CRYO fast 1 gang om ugen hver måned. Binding 3 måneder. Pris 1.485 kroner (ca. 330 kroner per gang).

2 gange i ugen

Til dig som ønsker CRYO fast 2 gange om ugen hver måned. Binding 3 måneder. Pris 2.700 kroner (ca. 300 kroner per gang).

CRYO HELKROPSTERAPI

CRYO-sauna er en kabine man står i, i KUN 2-3 minutter for at få den ønskede effekt! Behandlings temperatur og varigheden bestemmes af sensorerne i maskinen som måler kropstemperaturen.

Vores CRYO-sauna nedkøles med el, som resulterer i en avanceret form for kuldebehandling. Kroppens naturlige reaktion og forsvar mod ekstrem nedkøling af kroppen er, at tvinge blodet ind mod kernen af kroppen for at beskytte de indre organer. Her filtreres affaldsstoffer og toksiner fra, før blodet igen strømmer ud i musklerne og huden, hvilket har mange positive indvirkninger på kroppen. Behandlingen er holistisk, da kroppen selv sætter gang i processerne. 

1 behandling

Til dig som er nysgerrig på CRYO og blot vil afprøve en behandling på egen krop.
Pris 400 kroner for 1 person og 700 kroner for 2 personer. 

Første gang CRYO kun 300 kroner for 1 person og 500 kroner for 2 personer (skriv “første gang” i kommentarfeltet og vælg betal senere ved bookingen).

En gruppe på 10 personer kun 2500 kroner for alle.

3 behandlinger

Til dig som gerne vil give CRYO en chance for at se hvad det kan gøre for dig. Pris 750 kroner for 3 gange (250 kroner per gang). OBS gælder kun 1 gang per kunde.

5 behandlinger

Til dig som gerne vil give CRYO en chance for at se hvad det kan gøre for dig. Pris 1.750 kroner for 5 gange (350 kroner per gang).

10 behandlinger

Til dig som gerne vil give CRYO til din krop, sind og sjæl for at booste kroppen og have mere energi til hverdagen. Pris 3.000 kroner for 10 gange (300 kroner per gang).

15 behandlinger

Til dig som gerne vil arbejde med appelsinhuden og få en foryngelse af huden med CRYO. Pris 4.125 kroner for 15 gange (275 kroner per gang).

20 behandlinger

Til dig som gerne vil bruge CRYO til at smertelindre din hverdag. Muligvis helt fjerne dine smerter. Pris 5.000 kroner for 20 gange (250 kroner per gang).

INFRARØD SAUNA FØR CRYO

30 minutter

Til dig som er nysgerrig på infrarød sauna og blot vil afprøve en behandling på egen krop før din CRYO behandling.
Pris 150 kroner for 1 person.

60 minutter

Til dig som elsker varme og gerne vil give den infrarød sauna en chance for at se hvad den kan gøre for dig før en CRYO behandling.
Pris 250 kroner for 1 person.

INFRARØD SAUNA + CRYO

CRYO kan med fordel kombineres med infrarød sauna. Læs mere om den infrarøde sauna her.

Den infrarøde sauna skal benyttes før CRYO for ikke at varme kroppen unaturligt op efter CRYO behandlingen. Det er vigtigt at kroppen bruger egne ressourcer på at blive varm igen. Dermed ikke sagt at der ikke kan trænes, løbes eller andet aktivt efter en CRYO behandling,

Kombinationen af infrarød sauna og CRYO booster kroppens naturlige processer endnu mere end blot en af behandlingerne. 

Efter en tur i den infrarøde sauna er det ligefremt dejligt at blive kølet af i CRYO’en.

INFRARØD SAUNA (30 minutter) + CRYO

1 behandling

Til dig som er nysgerrig på infrarød sauna + CRYO og blot vil afprøve en behandling på egen krop. Pris 590 kroner for 1 person og 980 kroner for 2 personer.

10 behandlinger

Til dig som gerne vil give den infrarøde sauna + CRYO en chance for at se hvad det kan gøre for dig. Pris 4.500 kroner for 10 gange (450 kroner per gang).

20 behandlinger

Til dig som gerne vil bruge den infrarøde sauna + CRYO til at smertelindre din hverdag. Muligvis helt fjerne dine smerter. Pris 8.000 kroner for 20 gange (400 kroner per gang).

INFRARØD SAUNA (60 minutter) + CRYO

1 behandling

Til dig som er nysgerrig på infrarød sauna + CRYO og blot vil afprøve en behandling på egen krop. Pris 690 kroner for 1 person.

10 behandlinger

Til dig som gerne vil give den infrarøde sauna + CRYO en chance for at se hvad det kan gøre for dig. Pris 5.500 kroner for 10 gange (550 kroner per gang).

20 behandlinger

Til dig som gerne vil bruge den infrarøde sauna + CRYO til at smertelindre din hverdag. Muligvis helt fjerne dine smerter. Pris 10.000 kroner for 20 gange (500 kroner per gang).

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale