Cryo

Kulde helkropsterapi bruger kortvarig termisk stød til at boost kroppens indlejrede evner til selvhelbredelse, selvrestitution og selvforyngelse

Holistisk behandling til kroppens naturlige processer

Cryo

HELKROPSTERAPI

CRYO er terapi for hele kroppen og kaldes derfor helkropsterapi, også selvom hovedet i vores maskine ikke udsættes for kuldeeksponeringen.

CRYO-terapi for hele kroppen er en kortvarig eksponering af hele kroppen for temperaturer under -110°C. Hos os er maskinen sat til -130°C under første session – denne kan ændres i samråd med den CRYO-ansvarlige. En session varer i 2-3 minutter og er ikke smertefuld. Den kolde luft, der fylder CRYO-saunaen, er tør og føles varmere end at vinterbade, da den kolde luft føles mere behagelig end koldt vand. Ikke desto mindre opfatter kroppen kulde som en trussel mod overlevelse og aktiverer de stærkeste selvbeskyttelsesmekanismer, den har.

CRYO

EFFEKT

Effekten af CRYO helkropsterapi afhænger af termoregulering. For at behandlingen skal virke, skal kuldereceptorer i huden udsættes for den omgivende kulde. Af denne grund må du kun bære minimalt med tøj, undtagen det obligatoriske beskyttelsesudstyr til at dække de mest følsomme dele af kroppen – fødder og tæer, fingerspidser samt kønsorganer hos mænd.

Under eksponeringen falder KUN hudoverfladetemperaturen.
Ændring i muskeltemperatur er minimal, mens kerne-/kropstemperaturen bliver beskyttet af kroppen og forbliver intakt. Varigheden af eksponeringen er begrænset for at sikre, at alle temperaturer, inklusive den faldende hudtemperatur, forbliver inden for sikre grænser.

Cryo

VIRKNING

CRYO-terapi for hele kroppen booster blodcirkulationen og resulterer i forbedret iltning af muskler og alle indre organer, øger antioxidantniveau i plasma og reduktionen af inflammation, hvilket resulterer i adskillige sundhedsmæssige og kosmetiske fordele. Behandlingen er sikker og har ingen negative bivirkninger, bortset fra at den kan medføre sundhedsrisici i tilfælde af de nedenfor anførte medicinske tilstande. 

• Almen sygdom
• Hjerteproblemer
• Cancer
• Graviditet
• Epilepsi
• Forhøjet blodtryk, der ikke er reguleret
• Kuldeallergi og kuldeastma
• Under påvirkning af stoffer eller alkohol

Hvis du er usikker omkring, hvorvidt du er kvalificeret til at gennemgå CRYO-terapi grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere egen læge først. Under alle behandlinger, står en af vores oplærte CRYO-ansvarlige ved CRYO-saunaen og tilser at behandlingen foregår sikkert efter vores retningslinjer.

CRYO

SIKKERHED

Vores CRYO-sauna er godkendt som medicinsk udstyr. Hvilket betyder at alle komponenter er CE-mærket. Derudover har vores CRYO-sauna indbygget flere forskellige sikkerhedsmekanismer for at holde sikkerheden i top under hele behandlingen. 

CRYO-saunaen har en sensor som sikre at dit hoved er tilstrækkelig over nitrogenen, såfremt dit hoved kommer uden for denne sensor stoppes behandlingen automatisk og alt nitrogen trækkes væk fra CRYO-kammeret. 

Der sidder også en sensor på den CRYO-ansvarlige for at sikre du er under opsyn under hele behandlingen, tildels for at sikre du har det godt, men ligeså meget for at underholde dig og få dig til at tænke på noget andet end kulden. Såfremt den CRYO-ansvarlige flytter sig mere end en halv meter fra CRYO-maskinen vil alt nitrogen blive trukket ind i maskinen. 

Døren til CRYO-saunaen er udstyret med magneter som sikre at behandlingen stoppes såfremt døren åbnes.

Cryo

EVIDENS

CRYO er en forholdsvis ny ting i Danmark og betragtes som det nye sort. 

CRYO har mere en 25 år på bagen og derfor foreligger der enormt meget evidens bag behandlingsmetoden. Noget er mere videnskabeligt undersøgt en andet og nogle ting har man undervejs fundet ud af at CRYO også hjælper på uden der foreligger nogen skriftlig evidens bag dette.

Som med så mange andre behandlingsformer, så skal CRYO prøves for at mærke effekten på egen krop.

Er du interesseret i evidensen bag behandlingsmetoden, så kom forbi klinikken eller send os en mail.

 

NYHED - MÅNEDSABONNEMENT CRYO

1 gang i ugen

Til dig som ønsker CRYO fast 1 gang om ugen hver måned. Binding 3 måneder. Pris 1.485 kroner (ca. 330 kroner per gang).

2 gange i ugen

Til dig som ønsker CRYO fast 2 gange om ugen hver måned. Binding 3 måneder. Pris 2.700 kroner (ca. 300 kroner per gang).

CRYO HELKROPSTERAPI

CRYO-sauna er en kabine man står i, i KUN 2-3 minutter for at få den ønskede effekt! Behandlings temperatur kan varieres, afhængig af hudtype og tilvænning. Hos Ganesh by Ravn sættes den fra starten på minus 130 grader.

 

Vores CRYO-sauna bruger flydende nitrogen, som resulterer i en avanceret form for kuldebehandling. Kroppens naturlige reaktion og forsvar mod ekstrem nedkøling af kroppen er, at tvinge blodet ind mod kernen af kroppen for at beskytte de indre organer. Her filtreres affaldsstoffer og toksiner fra, før blodet igen strømmer ud i musklerne og huden, hvilket har mange positive indvirkninger på kroppen. Behandlingen er holistisk, da kroppen selv sætter gang i processerne. 

1 behandling

Til dig som er nysgerrig på CRYO og blot vil afprøve en behandling på egen krop.
Pris 490 kroner.

3 behandlinger

Til dig som gerne vil give CRYO en chance for at se hvad det kan gøre for dig. Pris 999 kroner for 3 gange (333 kroner per gang). OBS gælder kun 1 gang per kunde.

5 behandlinger

Til dig som gerne vil give CRYO en chance for at se hvad det kan gøre for dig. Pris 2.100 kroner for 5 gange (420 kroner per gang).

10 behandlinger

Til dig som gerne vil give CRYO til din krop, sind og sjæl for at booste kroppen og have mere energi til hverdagen. Pris 3.700 kroner for 10 gange (370 kroner per gang).

15 behandlinger

Til dig som gerne vil arbejde med appelsinhuden og få en foryngelse af huden med CRYO. Pris 5.250 kroner for 15 gange (350 kroner per gang).

20 behandlinger

Til dig som gerne vil bruge CRYO til at smertelindre din hverdag. Muligvis helt fjerne dine smerter. Pris 6.600 kroner for 20 gange (330 kroner per gang).

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tak for din tilmelding

Som lovet får du her en rabatkode på 10% til webshoppen

Rabatkode:

rabat10

Husk at  gemme rabatkoden, da den ikke sendes på mail.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få

10%

på hele ordren

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale