CRYO HELKROPS BEHANDLING

Kulde helkropsterapi bruger kortvarig termisk stød til at booste kroppens indlejrede evner til selvhelbredelse, selvrestitution og selvforyngelse

Holistisk behandling til kroppens naturlige processer

CRYO helkrops behandling 300 kr.

Fast lav pris!

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

HELKROPSTERAPI

CRYO er terapi for hele kroppen og kaldes derfor helkropsterapi, også selvom hovedet i vores maskine ikke udsættes for kuldeeksponeringen.

CRYO-terapi for hele kroppen er en kortvarig eksponering af hele kroppen for temperaturer under -110°C. Hos os er maskinen mellem -110 til -150 grader. Den kolde luft, der fylder CRYO-saunaen, er tør og føles varmere end at vinterbade, da den kolde luft føles mere behagelig end koldt vand. Ikke desto mindre opfatter kroppen kulde som en trussel mod overlevelse og aktiverer de stærkeste selvbeskyttelsesmekanismer, den har.

CRYO BENEFITS

Restitution

Sport/træning

Smertelindring

Vægttab

Velvære

Mindre stress

Appelsinhud

Bedre søvn

Anti-aging

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

CRYO ER FOR ALLE

CRYO

EFFEKT

Effekten af CRYO helkropsterapi afhænger af termoregulering. For at behandlingen skal virke, skal kuldereceptorer i huden udsættes for den omgivende kulde. Af denne grund må du kun bære minimalt med tøj, undtagen det obligatoriske beskyttelsesudstyr til at dække de mest følsomme dele af kroppen – fødder og tæer, fingerspidser samt kønsorganer hos mænd.

Under eksponeringen falder KUN hudoverfladetemperaturen.
Ændring i muskeltemperatur er minimal, mens kerne-/kropstemperaturen bliver beskyttet af kroppen og forbliver intakt. Varigheden af eksponeringen er begrænset for at sikre, at alle temperaturer, inklusive den faldende hudtemperatur, forbliver inden for sikre grænser.

Cryo

VIRKNING

CRYO-terapi for hele kroppen booster blodcirkulationen og resulterer i forbedret iltning af muskler og alle indre organer, øger antioxidantniveau i plasma og reduktionen af inflammation, hvilket resulterer i adskillige sundhedsmæssige og kosmetiske fordele. Behandlingen er sikker og har ingen negative bivirkninger, bortset fra at den kan medføre sundhedsrisici i tilfælde af de nedenfor anførte medicinske tilstande. 

• Almen sygdom
• Hjerteproblemer
• Cancer
• Graviditet
• Epilepsi
• Forhøjet blodtryk, der ikke er reguleret
• Kuldeallergi og kuldeastma
• Under påvirkning af stoffer eller alkohol

Hvis du er usikker omkring, hvorvidt du er kvalificeret til at gennemgå CRYO-terapi grundet en diagnose, så opfordrer vi dig til at konsultere egen læge først. Under alle behandlinger, står en af vores oplærte CRYO-ansvarlige ved CRYO-saunaen og tilser at behandlingen foregår sikkert efter vores retningslinjer.

CRYO

SIKKERHED

Vores CRYO-sauna er det nyeste på marked inden for elektrisk CRYO. Maskinen nedkøles med el, hvilket betyder der ikke benyttes nitrogen i forbindelse med nedkølingen. Denne CRYO kaldes E°Cabin.

E°Cabin er revolutionær inden for helkrops CRYO terapi, da der inde i maskinen er sensorer som måler kropstemperaturen fra top til tå. Alt sammen for at sikre dig en ligelig fordelt kulde eksponering.

E°Cabin variere mellem 2-3 minutter. Sensorerne i kabinen bestemmer varigheden af behandlingen. Behandlingen er altid som minimum 2 minutter, også selvom den ønskede temperatur på kroppen er nået efter 1,5 minut.

Døren til CRYO-saunaen er udstyret med magneter som sikre at behandlingen stoppes såfremt døren åbnes.

Cryo

EVIDENS

CRYO er en forholdsvis ny ting i Danmark og betragtes som det nye sort. 

CRYO har mere en 25 år på bagen og derfor foreligger der enormt meget evidens bag behandlingsmetoden. Noget er mere videnskabeligt undersøgt en andet og nogle ting har man undervejs fundet ud af at CRYO også hjælper på uden der foreligger nogen skriftlig evidens bag dette.

Som med så mange andre behandlingsformer, så skal CRYO prøves for at mærke effekten på egen krop.

Er du interesseret i evidensen bag behandlingsmetoden, så kom forbi klinikken eller send os en mail.

 

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

CRYO HELKROPSTERAPI

CRYO-sauna er en kabine man står i, i KUN 2-3 minutter for at få den ønskede effekt! Behandlings temperatur og varigheden bestemmes af sensorerne i maskinen som måler kropstemperaturen.

Vores CRYO-sauna nedkøles med el, som resulterer i en avanceret form for kuldebehandling. Kroppens naturlige reaktion og forsvar mod ekstrem nedkøling af kroppen er, at tvinge blodet ind mod kernen af kroppen for at beskytte de indre organer. Her filtreres affaldsstoffer og toksiner fra, før blodet igen strømmer ud i musklerne og huden, hvilket har mange positive indvirkninger på kroppen. Behandlingen er holistisk, da kroppen selv sætter gang i processerne. 

INFRARØD SAUNA + CRYO  + X°CRYO

CRYO kan med fordel kombineres med infrarød sauna og X°CRYO. Læs mere om X°CRYO og infrarøde sauna.

Den infrarøde sauna skal benyttes før CRYO for ikke at varme kroppen unaturligt op efter CRYO behandlingen. Det er vigtigt at kroppen bruger egne ressourcer på at blive varm igen. Dermed ikke sagt at der ikke kan trænes, løbes eller andet aktivt efter en CRYO behandling. X°CRYO benyttes efter helkrops CRYO.

Kombinationen af infrarød sauna, CRYO og X°CRYO booster kroppens naturlige processer endnu mere end blot en af behandlingerne. 

Efter en tur i den infrarøde sauna er det ligefremt dejligt at blive kølet af i CRYO og X°CRYO.

DU FORTJENER WELLNESS OG SELFCARE I DIT LIV

Ræk ud efter det søde i livet og gør noget godt for dig selv.

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale