dóTERRA

Sundhed kan være enkelt

Æteriske olier udvindes fra forskellige dele af planter og er markant mere kraftfulde end urter.

dóTERRA er et online univers med ubegrænsede muligheder

Som medlem får du 25 procent på liste priserne samt mulighed for gratis måneds produkt og meget mere.

ÆTERISKE OLIER

Æteriske olier udvindes fra forskellige dele af planter og er markant mere kraftfulde end urter. Duftene fra dóTERRA’s olier kan være både smuk og kraftfuld.

Æteriske olier kan løfte stemningen, berolige sanserne og fremkalde stærke følelsesmæssige reaktioner.

Hvis du har nydt duften af en rose, frisk skåret mynte eller en lavendel mark, har du oplevet de aromatiske egenskaber af æteriske olier.

Der findes en olie til alt – fysisk som psykisk. Det fysiske starter med det psykiske.

DOTERRA

ANVENDELSE

Æteriske olier er blevet brugt igennem historien i mange forskellige kulturer på grund af deres egenskaber. Den moderne verden er heldigvis vågnet op igen og benytter mere og mere holistiske tilgange til selvpleje, hvilket har medført til en genopdagelse af de mange fordele de æteriske olier har.

dóTERRA’s olier kan anvendes på flere forskellige måder. De fleste kender til at putte olierne i en diffuser og få rummet til at dufte dejligt. Olierne kan også indtages eller benyttes direkte på huden.

dóTERRA har alt til din husholdning, hår, hud samt vitaminer.

dóTERRA’s olier kan benyttes enkeltvis eller i komplekse blandinger, afhængigt af det specifikke behov og ønsket virkning.

DOTERRA

DOTERRA

CERTIFED PURE TESTED GRADE

Certifed Pure Tested Grade (CPTG) betyder at dóTERRA’s olier er rene, naturlige, aromatiske forbindelser, som er omhyggeligt ekstraheret fra planter. De indeholder ikke fyldstoffer eller kunstige ingredienser, som vil fortynde deres aktive egenskaber, og er fri for forurenende stoffer eller andre kemiske rester.

dóTERRA CPTG æteriske olier er krydstestet under anvendelse af massespektrometri og gaskromatografi for at sikre både ekstraktionsrenhed og sammensætningskraft i hvert batch.

dóTERRA arbejder sammen med kemiske eksperter og producenter af æteriske olier for at vælge den botanik, der består af de rigtige arter, er dyrket i ideelle miljøer og som er høstet præcist på det rette tidspunkt.

dóTERRA CPTG æteriske olier er nogle af de mest rene og gavnlige olier, der findes i verden i dag.

DOTERRA

ESSENTIEL ELLER ÆTERISK

Essentiel og æterisk er begge ord som bruges omkring olierne. Begge betegnelse er lige rigtige, så hvilken betegnelse du synes passer bedst er det du skal benytte dig af. Det er vigtigste, er at du mærke, hvad der er rigtigt for dig og går med det. 

I starten brugte jeg meget selv essentiel, men personligt i dag benytter jeg begge betegnelser. Grunden til dette er fordi begge betegnelser for mig står for det sammen og betyder det samme.

I olie verden er det vigtigste at være tro mod dig selv, mærke og føle tingene selv.

DOTERRA

DOTERRA

NETWORK MARKETING

dóTERRA’s produkter sælges via Network Marketing. Hvilket de fleste lige skal lande i. 

Se på det som at en veninde spørger dig om, hvor du har købt dine hudpleje produkter, fordi din hud skinner så smukt. Du siger at de er fra Matas. Din veninde går i Matas, da du har vejledt hende til det. I denne sammenhæng vil Matas tjene penge på at din veninde kommer derind og Matas leverandør vil tjene penge og til sidst vil producenten tjene penge på din veninde.

Network Marketing er det samme. Jeg vejleder mine venner, familie eller kunder til forskellige produkter som de køber, hvorefter jeg tjener på det, min upline tjener på det og til sidst tjener dóTERRA på det. Som bygger i netværket vil du også kunne tjene på alle dem som er opskrevet under dig.

Jeg skulle selv lande i det, men det giver god mening for mig, da vejledningen nu kommer direkte fra dem som virkelig er passioneret omkring alle dóTERRA’ss produkter og ikke en forretning som kun ville vide meget lidt om hvert produkt.

 

dóTERRA

Personligt selv har jeg været med på olie rejsen siden efteråret 2021. En rejsen jeg blive mere og mere begejstret for, for hver gang jeg får et nyt produkt mellem hænderne eller hjælper min familie, venner og kunder med et problem.

Første gang jeg hørte om olierne gav det genklang dybt inde i mig. Det føltes som en viden jeg kendte til og altid havde gjort. Jeg blev en smule skræmt men heldigvis mere nysgerrig, så jeg gik med den nysgerrige følelse og åbnende op for at lade dóTERRA lande som en del af mig og mit univers.

Er din nysgerrighed blevet tændt på olie universet så tag endelig kontakt til mig. Det kan du gøre ved at komme fysisk forbi min klinik, ringe eller skrive til mig. 

SPARRING

Som medlem af dóTERRA får du alt den sparring, hjælp og vejledning du har brug for. Som en del af mit team kan du altid tage kontakt til mig. Hvis jeg ikke kan hjælpe vil jeg tage videre kontakt til min upline og søge hjælp.

De sociale medier er god i søgning på sparring og vejledning. Som en del af mit team får du adgang til to unikke Facebook gruppe, som Administreres af Christine Eilvig og Mia Poulsen. Christine og Mia er helt sikkert kvinder du vil stifte bekendtskab med igennem dit medlemskab på den ene eller anden måde. 

Ønsker du at blive bygger på mit team vil du desuden få adgang til to forskellige bygger grupper på Facebook, som ligeledes administreres af Christine Eilvig og Mia Poulsen.

MEDLEMSFORDELE

Wholesale customer (Køber)

  • 25 procent rabat
  • Intet krav om køb
  • Optjen 10-30 procent af dine product point (PV)
  • Få måneds gratis produkt ved køb for 125 PV

Wellness Advocate (Bygger)

  • 25 procent rabat
  • Minimumskøb på 150 PV hver måned
  • Optjen 10-30 procent af dine product point (PV)
  • Få måneds gratis produkt ved køb for 125 PV
  • Mulighed for at tjene kompensation og bonus
  • Mulighed for at opskrive wholesale customer og wellness advocate

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale