Vægttab

CRYO er et termisk chok, hvor kulden stimulerer din krop og derved kommer dit stofskifte på overarbejde.

CRYO-terapi kan hjælpe dig med dit vægttab, men der er intet facit på hvor mange behandlinger lige netop du har brug for.

Cryo

VÆGTTAB

CRYO-terapi kan hjælpe dig med dit vægttab, men der er intet facit på hvor mange behandlinger lige netop du har brug for.

CRYO er et termisk chok, hvor kulden stimulerer din krop og derved kommer dit stofskifte på overarbejde. Kroppen forsøger at opretholde ens kernetemperatur i CRYO-saunaen og for at gøre det bruger kroppen store mængder af energi. Når du forlader CRYO-saunaen er kroppen i en opvarmningsproces, hvor den ligeledes bruger store mængder energi for at få hele kroppen tilbage til din kernetemperatur. Præcis hvor mange kalorier der forbrændes, er meget individuelt.

Foruden en forhøjet forbrænding af kalorier viser forskningen at det termiske chok påvirker vores fedtceller og kan medvirke til at omdanne hvide fedtceller til de brune. De hvide fedtceller er passive og opbevarer fedtet, hvorimod de brune er metabolisk aktive. Hvilket betyder at de brune fedtceller ikke oplagrer fedt til perioden med et lille indtag af få kalorier, men i stedet forbrænder de brune fedtceller en masse næringsstoffer, især sukker og fedt. En stor del af energien til at holde kroppen varm kommer fra de brune fedtceller forbrænding. Ved at udsætte kroppen for kontrolleret kulde, aktiveres de brune fedtceller

Det termiske chok ved brug af CRYO-saunaen øger desuden produktionen af leptin i fedtcellerne. Leptin er et mæthedshormon, som er en meget vigtig regulator i forbindelse med et vægttab. Jo større produktion af leptin jo mindre trang til at spise. Derfor oplevere flere ved hyppig brug af CRYO at de begynder at spise mindre.

Ønsker du hjælp til et vægttab, så afprøv CRYO på egen krop.

CRYO BENEFITS

Restitution

Sport/træning

Smertelindring

Vægttab

Velvære

Mindre stress

Appelsinhud

Bedre søvn

Anti-aging

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig

Spar 50% på alle behandlinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale