Shop

Udvalget på shoppen er nøje udvalgt specielt til dig fra mig

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Mirenesse

Mirenesse er et hudpleje og makeup brand, der især er kendt for at levere produkter, der er af allerhøjeste kvalitet samt 100% naturlige. Det er produkter, der henvender sig til dig, der ønsker at bruge sund og naturlig makeup i din hverdag, men uden, at du skal gå ned på kvalitet og effektivitet. Med en Mirenesse mascara får du hele pakken – altså både naturlighed, effektivitet og høj kvalitet. Af netop den grund er det også et rigtigt godt valg af mascara til dig, der ønsker en mascara med naturlige ingredienser, og som er skånsom mod din hud.

Viser alle 2 resultater

  • Tilbud!
    Skønhed

    Mirenesse 4D Lash Primer

    kr.114,50 Tilføj til kurv

Mirenesse – prisvindende skønhedsbrand

Gennem årene har Mirenesse vundet mere end 60 priser for deres fantastiske produkter, og det er der bestemt også god grund til. Der er ingen, der er i tvivl om, hvor meget lidenskab, dedikation og passion, der bliver lagt i disse produkter. Og det er netop det hårde arbejde, der førte til, at de blandt andet vandt Byrdie Best Hair Innovation for deres Thermal Wrap and Repair Hair Mask. Mirenesse produkter bliver lavet, fordi folkene bag mener, at du og alle andre i hele verden fortjener det bedste af det bedste.
Hele virksomheden blev startet op på grundlaget af, at det var umuligt at finde skønhedsprodukter, der ikke indeholdte giftige kemikalier. Derudover var der ligeledes mange produkter på markedet, der ikke holdte, hvad de lovede. Således ønskede Mirenesse teamet altså at gøre skønhed bedre samt at fremstille produkter, der skabte en balance mellem natur og videnskab.

Naturlige og effektive produkter fra Mirenesse

Alle produkter, du finder i Mirenesse sortimentet, er derfor også helt rene. Altså, de indeholder ingen skadelige kemikalier. Tværtimod er de rige på økologiske og naturlige ingredienser fra Australien, og de er derfor også udviklet til kvinderne i Australien, hvis hud bliver udsat for langt flere solstråler og lignende end os, der befinder os i Skandinavien. Og det betyder naturligvis, at du sagtens kan regne med, at produkterne holder til, hvad end det danske vejr måtte byde dig.

Mirenesse mascara – bye bye panda øjne!

Blandt udvalget her på siden finder du for eksempel den kendte og elskede Mirenesse mascara. Det er en helt igennem fantastisk mascara, der holder i op til 24 timer. Den drysser ikke, den klatter ikke og den tværes ikke ud af tårer, sved og vand. Med andre ord: bruger du denne Mirenesse mascara, kan du for altid blive helt fri for panda øjne – og den bliver derfor helt sikkert også din nye bedste ven!

Stort udvalg af Mirenesse produkter hos Ganesh by Ravn

Her hos Ganesh by Ravn tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af produkter fra det anerkendte australske brand, Mirenesse. Udvalget spænder bredt, og er du derfor på udkig efter en ny Mirenesse mascara? Jamen så finder du med garanti den helt perfekte af slagsen her hos os. Vælger du desuden at købe din nye Mirenesse mascara her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at slippe af med panda øjne for altid, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Mirenesse produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ganesh by Ravn bestræber vi os på altid at levere service og levering, der er over det sædvanlige. Af netop den grund kan du også godt forvente, at vi altid står klar til at hjælpe dig, når du handler her på webshoppen samt, at dine varer bliver leveret indenfor ingen tid. Det betyder også, at har du spørgsmål til vores store udvalg af Mascara fra Mirenesse her på siden, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@ganeshbyravn.dk, eller du kan give os et kald på 23 44 07 21. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale