Shop

Udvalget på shoppen er nøje udvalgt specielt til dig fra mig

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Ombar

Ombar er helt fantastiske chokoladebarer, og er du derfor på udkig efter noget chokoladenydelse? Jamen så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden har vi nemlig samlet en masse lækkert Ombar chokolade, som du kan nyde godt af til enhver tid. Vi tilbyder flere forskellige varianter, og derfor er der også gode chancer for, at du finder en plade Ombar chokolade, der falder lige i din smag. Så gå endelig på opdagelse i det store udvalg allerede i dag, og find noget chokolade, du kan nyde i weekenden.

Viser alle 5 resultater

Historien om Ombar – sådan blev de til

Ombar har en mission om at forvandle den måde, som verden ser på chokolade på. De ønsker ikke, at chokolade skal ses på som værende billig, sukkerrigt junk food. I stedet ønsker de, at chokolade skal anses som værende rig på næringsstoffer samt som værende en super nærende bar. Hele rejsen startede tilbage i 2007, hvor Richard, grundlæggeren af Ombar, opdagede kakaobønnen. Han fandt hurtigt ud af, at den lille bønne faktisk er et såkaldt superfood, der indeholder en lang række sunde fordele, som vores kroppe har godt af. Han valgte derfor at bruge netop chokolade bønnen i lækre chokoladebarer, således du og alle andre kunne få alle fordelene fra bønnen ved at spise noget, der er så lækkert, som disse chokoladebarer er.

Chokolade fra Ombar er lavet efter RAW princippet

Chokoladebarerne fra Ombar er alle lavet ud fra RAW princippet. Det vil sige, at der er intet under produktionen, der er tilberedt ved temperaturer over 42 grader. Dette gør, at kakaobønnerne bevarer et indhold af flavanoler, der er 6 gange højere end produkter, der har det samme høje kakaoindhold. Derudover er chokolade fra Ombar sødet med kokossukker, der både er rig på mineraler og har et lavt glykemisk index. Vælger du at købe Ombar chokolade, får du desuden også chokoladebarer, der er 100% økologiske, mælkefri og derfor også veganske.
Kakaoen, der er anvendt, er rå og økologisk samt stammer fra Ecuador. Og kakaoen har ikke blot en helt fantastisk smag, det indeholder også en masse gode antioxidanter, som alle bliver bevare, idet chokoladen bliver lavet efter RAW princippet.

Stort udvalg af Ombar chokolade hos Ganesh by Ravn

Her hos Ganesh by Ravn tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af chokoladebarer fra det anerkendte brand, Ombar. Udvalget spænder bredt, og er du derfor på udkig efter en helt specifik chokoladebar, tør vi næsten godt garantere, at du finder den lige her hos os. Af netop den grund finder du garanteret også en bar, der falder lige i din smag. Vælger du desuden at købe dine Ombar chokoladebarer her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig mulighed for at spise de lækre og tilnærmelsesvis sunde chokoladebarer i lange baner, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Ombar chokolade her på siden, og find alle dine favorit varianter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ganesh by Ravn bestræber vi os på altid at levere service og levering, der er over det sædvanlige. Af netop den grund kan du også godt forvente, at vi altid står klar til at hjælpe dig, når du handler her på webshoppen samt, at dine varer bliver leveret indenfor ingen tid. Det betyder også, at har du spørgsmål til vores store udvalg af Ombar Choklad her på siden, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan skrive en mail til os på kontakt@ganeshbyravn.dk, eller du kan give os et kald på 23 44 07 21. Vi tager imod alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få op til

20%

Når du tilmelder dig, accepterer du at Ganesh By Ravn må sende dig nyheder og markedsføringsmateriale